Mercat

André Gomes, traspassat a l'Everton per 25 milions més variables

André Gomes, traspassat a l'Everton per 25 milions més variables
André Gomes, traspassat a l'Everton per 25 milions més variables
Ja és oficial. El Barça ha traspassat André Gomes a l'Everton per 25 milions d'euros més una quantitat en variables que el club no ha fet pública. El...
André Gomes Everton

Ja és oficial. El Barça ha traspassat André Gomes a l'Everton per 25 milions d'euros més una quantitat en variables que el club no ha fet pública. El migcampista portuguès ja va jugar la temporada passada cedit al club de Liverpool i ha satisfet els directius i el cos tècnic del club perquè se'l quedin en propietat.

André Gomes va arribar al Barça l'estiu del 2016 procedent del València per 35 milions d'euros més variables però en les dues temporades que va vestir la samarreta blaugrana mai va complir les expectatives. El futbolista, fins i tot, va reconèixer que la pressió l'impedia mostrar la seva millor versió i el club va decidir buscar-li una sortida la temporada passada.

A la Premier, el migcampista de 25 anys ha disputat 29 partits i ha estat un dels jugadors destacats perquè l'Everton finalitzés en una meritòria 8a plaça. Ara espera rellançar la seva carrera i intentar recuperar la millor versió que va oferir quan era jugador del València i els grans clubs europeus li anaven al darrere.

COMENTARIS