Jugadors

Arbeloa: "Estic comptant els dies perquè Messi es retiri"

Arbeloa: "Estic comptant els dies perquè Messi es retiri"
Arbeloa: "Estic comptant els dies perquè Messi es retiri"
Malgrat que ja s'ha retirat com a futbolista, Álvaro Arbeloa continua donant joc fora dels terrenys de joc. L'exmadridista va ser entrevistat a ...
Messi Arbeloa

Malgrat que ja s'ha retirat com a futbolista, Álvaro Arbeloa continua donant joc fora dels terrenys de joc. L'exmadridista va ser entrevistat a El Chiringuito i va parlar sobre diversos temes com la seva animadversió al Barça, la retirada de Messi o els clàssics de l'època Mourinho. Aquestes són les frases més destacades.

Messi

"És molt bo però no l'he pogut gaudir mai ni crec que ho podré fer. Espero que no tardi molt a retirar-se, estic comptant els dies."

La relació amb el Barça

"No sóc antibarcelonista però sempre vull que perdi, també a l'entrenament de demà. Els madridistes no som antibarcelonistes però volem que perdin perquè així ens beneficia."

Els clàssics de l'època Mourinho

"Jo sortia al camp a guanyar. Quan he jugat amb la selecció i m'he enfrontat a companys del Madrid no tenia amics, no coneixia a ningú, i amb el Barça igual. Jo he vist sempre partits Barça-Madrid amb molta tensió, he vist a Zidane agafar del coll a Luis Enrique... Semblava que perquè juguessis amb companys de selecció havies de deixar-los passar..."

COMENTARIS