Copa Amèrica

Argentina segueix viva (1-1)

Argentina segueix viva (1-1)
Argentina segueix viva (1-1)
Argentina té una altra vida. Un gol de Messi i un penal aturat del porter Armani han permès al conjunt de Berizzo empatar el partit contra el Paraguai (1-1)...

Argentina té una altra vida. Un gol de Messi i un penal aturat del porter Armani han permès al conjunt de Berizzo empatar el partit contra el Paraguai (1-1) en la segona jornada de la Copa Amèrica. 

El conjunt argentí s’ha mostrat més intens i mòbil que en el debut contra Colòmbia, però tampoc ha estat brillant a l’àrea rival. De fet, el partit ha arribat al descans amb avantatge paraguaià. 

Messi ha marcat de penal poc després de l’inici de la represa, i Armani ha aturat un penal comès per Otameni 5 minuts després. L’entrada d’Agüero i Di Maria ha donat més profunditat a Argentina, però no ha pogut moure el marcador. 

L’Albiceleste manté intactes les seves opcions de classificar-se de cara a les eliminatòries. Si diumenge super el Qatar, es classificarà com a mínim com a una de les millors terceres classificades, i podria fins i tot aspirar a la segona plaça del grup. 

COMENTARIS