Notícies

Arthur: "Reso perquè Neymar torni al Barça"

Arthur: "Reso perquè Neymar torni al Barça"
Arthur: "Reso perquè Neymar torni al Barça"
El blaugrana Arthur ha repassat la seva adaptació al Barça en una entrevista a Mundo Deportivo on també ha parlat d'alguns noms propis com el de Neymar....

El blaugrana Arthur ha repassat la seva adaptació al Barça en una entrevista a Mundo Deportivo on també ha parlat d'alguns noms propis com el de Neymar. El migcampista reconeix el seu desig perquè el davanter del PSG torni al Camp Nou 

L'adaptació al Barça

"La meva vida ha canviat del tot. Dins i fora del camp. La responsabilitat ha crescut perquè estic al millor o un dels millors equips del món. Sóc més professional.

Canvis en l'alimentació

 

"M'agradava molt el xurrasco i la carn però ara en menjo menys i consumeixo més peix. Per sort, a Barcelona hi ha moltes opcions de menjar peix i bons. També intento menjar menys carbohidrats."

"Tinc un cuiner a casa que està en contacte permanent amb la nutricionista del Barça. Ella passa els menús i ell els fa per a mi."

Barcelona

"M'agrada tot de Barcelona. Des de l'arquitectura, que és increïble, les muntanyes, com Montjuïc, però també tota la zona de la platja com la Barceloneta i també a Castelldefels."

L'elogi de Messi

"Primer vaig pensar que era una broma perquè el meu pare sempre fa bromes i va ser ell qui m'ho va dir. Primer ho vaig veure per escrit i després, en vídeo. I llavors em vaig quedar molt sorprès. Rebre aquests elogis del millor jugador de la història, per a mi van ser deu minuts de glòria, vaig quedar enlluernat. Aquests elogis m'ajuden perquè em donen confiança. Només he d'agrair l'afecte que m'ha mostrat sempre, igual que la resta de companys."

Neymar al Barça

"Jo, personalment, reso perquè vingui. És un crack, és indiscutible, i penso que com millors jugadors tingui l'equip, molt millor. No sé si hi ha opcions perquè vingui però em faria molt feliç."

COMENTARIS