Asensi: "Messi ha de manar"

L'exblaugrana ha parlat al diari Sport de 3 noms claus del Barça: Messi, Luis Enrique i Neymar

Asensi: "Messi ha de manar"
Asensi: "Messi ha de manar"

L'exblaugrana ha parlat al diari Sport de 3 noms claus del Barça: Messi, Luis Enrique i Neymar

Aquest divendres Asensi ha parlat al diari Sport de 3 noms claus del Barça: Messi, Luis Enrique i Neymar. El que va ser un dels pilars del club dels anys 70 ha elogiat el davanter argentí, a qui considera millor que Cristiano Ronaldo. A banda també ha parlat de la personalitat del tècnic i ha reconegut que va pensar que el 'pique' amb Messe se li aniria de les mans.

Aquestes són les declaracions més destacades de l'entrevista:

Leo Messi

  • "Els cracs han de manar. Ja s'està veient que quan Messi agafa protagonisme les coses van millor".
  • "Messi és el millor. No hi ha comparació amb Cristiano. El portuguès té molta potència i gol, però això de portar la pilota enganxada, picar, la màgia que posa Leo no la té Ronaldo, per molt que ho diguin alguns. No hi ha color...".
  • "Si el crac està bé, si diu aquí sóc jo, ningú pot amb ell, és el número u i guanyen els partits".

Luis Enrique

  • "La personalitat de Luis Enrique és forta i això al Barça li va bé, però, amb el seu 'pique' amb Messi, pensava que se li escaparia de les mans. Va saber rectificar, va aguantar el xàfec, va saber dominar la situació i tot això, al final, ha estat bo. a més només li desitjo el millor. Va ser aquí de jugador i m'agradaria que arribés lluny i que triomfés".

Neymar

  • "L'altre dia el veia a Bilbao i ja no és com a la temporada passada, fa cosetes, moltes i bé, ja no va tant a terra i serà un dels grans. Però al Barça sembla que volem que arribi i ja marqui dos o 3 gols,  com ara amb Suárez. Cal tenir més paciència".
COMENTARIS