Bartomeu: "És normal que hi hagi friccions al vestidor"

Bartomeu: "És normal que hi hagi friccions al vestidor"
Bartomeu: "És normal que hi hagi friccions al vestidor"
El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha estat entrevistat a La Vanguardia on ha parlat de la situació que travessa el club, institucionalment i...
Bartomeu calma

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha estat entrevistat a La Vanguardia on ha parlat de la situació que travessa el club, institucionalment i esportiva. La tensió desmesurada, sanció de la FIFA i l'ambient al vestidor liderat per Messi han estat els temes tractats pel màxim representant de l'entitat blaugrana.

Tensió i eleccions

"Hi ha molts aspectes que han succeït al club i una tensió desmesurada, vam pensar que la millor solució seria convocar eleccions. Esperem que durant aquest temps el club tingui la tranquil·litat suficient per dedicar-se al que toca"

"Jo noto que la situació no és tan dramàtica"

"No vull que molestem l'equip. No diré noms però hi ha hagut jugadors que m'han dit "gràcies, President, per aquest acte valent d'anunciar eleccions per així poder dedicar-nos al futbol"

"No vull que les eleccions siguin en dia de partit, no vull mesclar-ho amb la competició, tot i que és cert, fomentaria la participació"

Sanció FIFA

"Tot i estar d'acord amb l'esperit de la llei, el Barça no és un club que porti nois a la Masia i en faci abús. Ho trobo una desmesura. No sabem qui ens va denunciar, ho intuïm. Algú del món del futbol"

"Ens sentim indefensos. Hem incomplert una normativa amb la base més administrativa possible però el Barça no té cap voluntat de malmetre aquesta normativa i fer el que fan altres clubs. A Catalunya i Espanya són molts nens els que no tenen tots els documents en regla. Ningú és capaç de dir-los, no jugueu, el futbol ajuda a l'integració social"

"Imaginem-nos l'any vinent el Barça B. Em preocupa el Barça B i les categories inferirors, és on la sanció perjudica directament"

Leo Messi

"L'aposta d'aquesta temporada era formar un equip al voltant de Leo Messi. Hem complert i el Messi ha respost"

"Quan un té inspecció fiscal amb Hisenda no és agradable. Sembla com si hi hagués discriminació ja que hi ha altres jugadors que no surten als mitjans. Amb això Messi s'ha de sentir malament, també el Barça"

"Està liderant l'equip, en té ganes. És normal que hi hagi friccions al vestidor, de Messi i altres jugadors. No hem de patir, tot es magnifica"

Barça actual

"Tant Messi com la resta de jugadors, els tècnics, estan en un projecte de transformació però per guanyar a final de temporada, no és un any de transició"

"No veig cap altre club que tingui una davantera tan potent com la nostra"

"Hi ha una molt bona unió al vestidor. Mentre veiem que s'esforcen i que lluiten tranquils que qui s'esforça al final aconsegueix els triomfs"

Director esportiu

"M'agradaria tornar a la figura d'un secretari tècnic com Txiki o Serra Ferrer. Zubi feia de director de futbol de tot, busquem algú amb un perfil més tècnic. Zubi portava la part informàtica, el tema de la gespa, les obres... Qui vingui ha de tenir ADN Barça tenint en compte que l'última paraula és de l'entrenador"

COMENTARIS