Bartomeu: "Ningú és responsable del que va passar la temporada passada"

Bartomeu: "Ningú és responsable del que va passar la temporada passada"
Bartomeu: "Ningú és responsable del que va passar la temporada passada"
Josep Maria Bartomeu va concedir una entrevista al rotatiu britànic 'Financial Times' on va repassar l'actualitat blaugrana des d'un punt de...
Bartomeu Camp Nou

Josep Maria Bartomeu va concedir una entrevista al rotatiu britànic 'Financial Times' on va repassar l'actualitat blaugrana des d'un punt de vista social econòmic i esportiu. El periodista i escriptor Simon Kuper dialoga amb el màxim representant blaugrana sobre la baixada de rendiment la temporada passada i la situació de Messi al Barça, entre moltes altres qüestions.

Les declaracions més destacades de Josep Maria Bartomeu:

El rendiment del Barça durant la temporada passada

"És evident que el nivell no és el mateix, ha baixat. Però ningú és responsable d'això. La mort de Tito Vilanova ho va alterar tot. Encara estem de dol, no en som conscients però estem de dol"

La continuïtat de Messi

"La gent diu que Messi està trist, que marxarà. Això no és cert, no tenim cap dubte que Messi continuarà jugant al nostre club. Té contracte fins al 2018. El vam renovar la temporada passada, la seva família és aquí, està content, aquest és el seu club"

"La seva relació amb l'equip és correcta. Però no decideix res al Club. Les decisions del Club les pren la directiva i els professionals que treballen aquí"

L'arribada de Luis Suárez

"Clar que l'hem d'ajudar, quan fitxem un jugador el rebem com a una persona, no com a professional. La majoria de jugadors vénen de la Masia on reben uns valors. En el cas de Suárez és diferent, tot i que està integrat i comparteix alguns d'aquests valors. No hem de pensar en el que va passar al Mundial"

La sanció de la FIFA per les irregularitats en els fitxatges d'alguns menors d'edat

"Vam cometre una errada en el registre dels jugadors a la Federació, però a Espanya i Europa hi ha molts nens amb els documents mal fets. Molts d'ells, immigrants. Per això em pregunto, per què només miren el Barça? Accepto la multa però no podem privar aquests nens de jugar a futbol. És una eina de socialització en un nou país"

COMENTARIS