BBC vs. MSN

La davantera blaugrana arriba al clàssic amb més força i amb més bones xifres que la del Madrid

BBC vs. MSN
BBC vs. MSN

La davantera blaugrana arriba al clàssic amb més força i amb més bones xifres que la del Madrid

Aquest diumenge es disputa el Clàssic al Camp Nou i si mirem les dues davanteres veurem que la blaugrana arriba amb més força que la de Carlo Ancelotti. La MSN ha marcat més gols que la BBC i també ha fet més assistències.

La MSN ha marcat 82 gols, la BBC 77

Els 3 tenors sumen 82 gols en totes les competicions de la temporada 2014/15, mentre que la davantera del Madrid suma 5 gols menys, 77. Amb les assistències encara hi ha més distància, ja que la davantera blaugrana n'ha fet 47, mentre que els davanters blancs n'han fet 42.

A més a més s'ha de destacar que aquestes xifres són de totes les competicions, i el Madrid aquesta temporada n'ha disputat més: la Supercopa, la Supercopa d'Europa i el Mundial de clubs.

Una altra dada que demostra la superioritat del MSN és que un dels tres tenors marca un gol cada 103 minuts, mentre que la BBC en necessita 127.

MESSI - CRISTIANO

S'han fet moltes bromes sobre el discurs de Cristiano Ronaldo a la gala de la pilota d'Or, però deixant de banda el comentari sobre el crit que va fer damunt l'escenari, sembla que les seves paraules s'han convertit en la millor motivació per al 10 blaugrana. El portuguès va recollir el guardó quan Messi semblava que vivia un dels seus pitjors moments i la reacció que ha tingut és abismal.

Messi ha superat Cristiano

L'argenti havia marcat, en 5 mesos, 25 gols i havia fet 14 assistències. Des que Cristiano el va motivar, l'argentí ha marcat 18 gols i ha fet 10 assistències, i només han passat un parell de mesos. En aquell moment Cristiano superava Messi amb 8 gols en totes les competicions, ja que n'havia marcat 33, i des que va rebre el premi només n'ha marcat 8, deixant que Messi actualment estigui per davant amb dos gols més (43 dianes).

Té el suport de l'afició

A més a més els ànims dels dos jugadors són molt diferents. L'argentí ve de sentir els crits de 'Messi, Messi, Messi' de les grades del Camp Nou, mentre que Cristiano no ha deixat de rebre crítiques des que va celebrar la seva festa d'aniversari.

NEYMAR - BALE

Els dos davanters van arribar a la vegada als dos equips, però el rendiment de Neymar aquesta temporada és superior al del galès. El brasiler suma 26 gols i 8 assistències, mentre que Bale suma 10 gols menys i les mateixes assistències.

Neymar ha marcat 10 gols més que Bale

Ningú pot discutir que la velocitat de Bale és imparable, però aquesta temporada no ha connectat tant amb el mig del camp i no ha acabat de definir moltes jugades. La baixa de Modric també l'ha perjudicat, i ha rebut moltes crítiques en aquests últims 3 mesos.

Ha connectat amb Messi

Neymar en canvi, la temporada passada no es va adaptar tan de pressa com el davanter blanc, però aquest any ha connectat a la perfecció amb Messi. El clàssic li arriba quan menys encert està tenint de cara a porteria, ja que no marca des del partit contra el Llevant de fa més d'un mes (15 de febrer). Però l'11 blaugrana no ha perdut el suport de l'afició i les seves filigranes, túnels i balls amb la pilota al camp, han eclipsat la manca de punteria.

LUIS SUÁREZ - BENZEMA

Benzema supera Luis Suárez en nombre de gols, ja que n'ha marcat 20, 7 més que el blaugrana, però s'ha de tenir en compte que l'uruguaià no va començar a jugar fins al 25 d'octubre, per la sanció de la FIFA. A més a més, el davanter va necessitar un temps d'adaptació que va començar a comptar a partir d'octubre i al principi tenia problemes de cara a porteria.

L'instint 'killer' de Suárez

Però la visita a Anglaterra per jugar contra el City va servir de punt d'inflexió i des de llavors el Barça gaudeix del seu instint 'killer'. A més a més, Suárez ha ajudat a l'equip d'altres maneres des del principi i ja suma més assistències que Benzema. Suárez n'ha fet 15 i el francès 13.

COMENTARIS