Bojan marxa a l'Stoke City

El de Linyola provarà sort a la Premier
 

Bojan marxa a l'Stoke City
Bojan marxa a l'Stoke City

El de Linyola provarà sort a la Premier
 

Bojan Krkic ja és nou jugador de l'Stoke City. El Barça i el club anglès han arribat a un acord de traspàs pel davanter de Linyola, que signarà per 4 temporades. En l’operació el Barça es reserva una participació en una futura venda que pugui realitzar l'Stoke City, però no es parla de cap xifra de traspàs.

Cap dels 2 clubs ha parlat sobre la xifra del traspàs

D'aquesta manera, Bojan es desvincula definitivament del club blaugrana després de 4 temporades al primer equip, 7 al planter i 3 cedit a la Roma, el Milan i l'Ajax, respectivament.

El tercer debutant més jove

El davanter català va tenir una irrupció molt forta la temporada 2007/08 quan es va convertir en el tercer debutant més jove de la història del Barça en un partit contra l'Osasuna. Amb Rijkaard va disputar minuts i va ser un dels davanters més destacats durant les dues últimes campanyes amb el tècnic holandès.

Amb l'arribada de Guardiola, Bojan va passar a tenir un rol menys protagonista però va poder participar en títols com la Copa del Rei del 2009 a Mestalla, on va marcar un gol. L'any 2011, la Roma de Luis Enrique va incorporar el futbolista però tampoc va triomfar. Les exepriències dels últims anys al Milan i l'Ajax tampoc han estat profitoses i ara Bojan provarà sort a la Premier.

COMENTARIS