Coll: "Aguns executius del Barça han oblidat les normes de respecte"

L'exresponsable de la secció d'handbol ha publicat un comunicat explicant els motius de la seva dimissió

Coll: "Aguns executius del Barça han oblidat les normes de respecte"
Coll: "Aguns executius del Barça han oblidat les normes de respecte"

L'exresponsable de la secció d'handbol ha publicat un comunicat explicant els motius de la seva dimissió

Aquest dilluns l'exdirectiu del Barça de la secció d'handbol, Eduard Coll, va presentar la seva dimissió i aquest dimarts al matí ha fet públic un comunicat explicat els motius de la seva decisió.

Entre altres motius destaca que no ha tingut el suport del club en molts moments i que se li ha faltat al respecte: "Alguns alts executius del club han oblidat les normes de respecte i consideració". Tot i així manifesta que no vol afectar la imatge del Barça i que "les persones són de pas i el club continua, que sempre és el més important".

Aquest és el comunicat sencer:

"Ara fa quatre anys vaig complir un dels somnis de molts barcelonistes: treballar per al club i servir al Barça, una entitat capdavantera de valors.

Han estat quatre anys formant part de la Comissió Disciplinaria i la secció d'Handbol on crec que hem fet una bona feina tots plegats, amb rigor, serietat i honestedat, respectant en tot moment els valors i els principis ètics que entenc que han de prevaldre sempre en tot moment i per sobre de tot.

Malgrat que la meva col·laboració ha estat desinteressada i amb entusiasme, en molts moments no he estat recolzat i, algunes vegades,  alguns alts executius del club han oblidat les normes de respecte i consideració.

Comparteixo que és positiu un debat dins la directiva que faciliti la presa de decisions coherents i responsables però sempre respectant els criteris i les opinions de les persones i amb transparència.

Per tot això, lamento presentar avui la meva dimissió que en cap moment vull que pugui afectar el nom i al prestigi del Barça. Vull expressar als socis i a la Junta Directiva el meu desig que el club continuï pel bon camí i assoleixi els èxits esportius que han marcat la darrera etapa. Especialment a la Secció d'Handbol, que ha assolit un palmarès global molt important i de la que seguiré sent seguidor.

M'agradaria que s'entengui la meva dimissió com un servei més al Barça per continuar sent un club líder arreu del món. Les persones són de pas i el club continua i sempre és el més important."

COMENTARIS