Convocatòria plena de destacables baixes per decisió tècnica

Douglas s'estrena a una llista de convocats

Convocatòria plena de destacables baixes per decisió tècnica
Convocatòria plena de destacables baixes per decisió tècnica

Douglas s'estrena a una llista de convocats

Alves, Adriano i Rafinha entrenant

El Barça ha donat a conèixer la llista de convocats per al primer partit de Champions d'aquesta temporada, el que enfrontarà el conjunt de Luis Enrique amb l'Apoel de Nicòsia. Entre els convocats, novetats destacables, incorporacions i baixes segurament per descans.

Dani Alves ha rebut l'alta mèdica i s'incorpora a la llista després de perdre's l'últim partit de lliga contra l'Athletic per unes molèsties al genoll. A més, a la llista també hi figura Douglas, que s'estrena a una convocatòria, i Munir, Sandro i Samper del filial.

Són baixa per decisió tècnica Montoya, Busquets, Pedro, Mascherano i Jordi Alba. El belga Vermaelen, que encara no té l'alta mèdica, tampoc és a la llista.

Amb totes aquestes baixes, l'onze inicial per enfrontar-se a l'Apoel serà força diferent al que hem vist fins ara a la lliga. Piqué i Mathieu podrien ser la parella de centrals. Xavi i Rafinha podrien tenir minuts al mig del camp. A la davantera, Munir podria mantenir-se titular. I la gran sorpresa podria ser a la posició de migcentre: sense Busquets ni Mascherano, l'opció més natural seria col·locar-hi el jugador del filial Sergi Samper. Veurem si Luis Enrique dóna una oportunitat al jove barceloní, hi adapta algun altre jugador (per exemple Rakitic) o canvia el dibuix.

Llista de convocats

Ter Stegen

C. Bravo

Piqué

Rakitic

Xavi

A. Iniesta

Messi

Neymar

Rafinha

Bartra

Douglas

Sergi Roberto

Adriano

Dani Alves

Mathieu

Samper

Sandro

Munir

COMENTARIS