Cristiano desmenteix que insulti Messi en la intimitat

Cristiano desmenteix que insulti Messi en la intimitat
Cristiano desmenteix que insulti Messi en la intimitat
Cristiano Ronaldo ha desmentit que insulti Messi en la intimitat. Després que aquest dimarts comencés a circular que al llibre de Guillem Balagué s'explicava...
Cristiano Ronaldo enfadat
© Getty Images #181809145

Cristiano Ronaldo ha desmentit que insulti Messi en la intimitat. Després que aquest dimarts comencés a circular que al llibre de Guillem Balagué s'explicava que el jugador del Madrid anomenava 'fill de puta' a l'argentí, Ronaldo ha decidit sortir al pas per defensar-se amb un missatge al seu Facebook oficial:

"Estan circulant notícies que diuen que jo suposadament he ofès Lionel Messi amb unes declaracions. Això és rotundament fals i m'he assegurat que el meu advocat emprengui accions per demandar els responsables d'aquestes acusacions. Tinc el màxim respecte per tots els meus col·legues de professió i Messi , òbviament, no n'és cap excepció"

 

 (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/ca_ES/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Publicació de Cristiano Ronaldo.

 

COMENTARIS