Cristiano: "Estic segur que la nostra competència també motiva Messi"

El portuguès creu que va guanyar la Pilota d'Or de "manera justa"

Cristiano: "Estic segur que la nostra competència també motiva Messi"
Cristiano: "Estic segur que la nostra competència també motiva Messi"

El portuguès creu que va guanyar la Pilota d'Or de "manera justa"

| gettyimages #461440006

Cristiano Ronaldo continua obsessionat amb Leo Messi. En unes declaracions a la revista France Football va reconèixer que l'argentí és una motivació per a ell i creu Messi també es motiva així. El portuguès ha afirmat que la Pilota d'Or d'aquest 2014 l'ha guanyat de manera justa i que ara ha de oblidar el premi. Aquestes són les frases més destacades del jugador del Madrid.

La motivació amb Messi

"Estic segur que la nostra competència també el motiva. És bona per a ell, per a mi i per als altres jugadors que volen créixer. Messi té 4 Pilotes d'Or, jo 3. Tot això és bo per al món del futbol".

"Pot ser que Messi també participi en la motivació, com altres jugadors que et fan pujar el nivell perquè treballes per ser millors que ells. Tota competència és una aportació suplementària de motivació".

Pilota d'Or justa

"Els tres érem potencials guanyadors, però la meva victòria està justificada. He estat a molt bon nivell. Sincerament, els altres dos nominats, Messi i Neuer, també haurien estat bons guanyadors. Neuer ha fet una temporada fantàstica. I Messi va començar l'any amb algunes dificultats, però va fer un bon Mundial. "

"Tinc el cap tranquil. Encara no penso en el premi de l'any que ve. Ara he de oblidar una mica la Pilota d'Or i treballar".

Buscant la perfecció

"Si puc jugar cada any més de 60 partits per temporada és perquè em cuido. Dormo bé, m'alimento bé. Fins i tot en aquests aspectes busco la perfecció. Si no, no pots mantenir el ritme",

"En aquest moment, intento millorar amb el peu esquerre, la meva acceleració i els tirs de falta. Amb les faltes no he estat bé ultimament però sé que tornaré a tenir èxit. Només cal tenir la humilitat d'entendre que sense entrenament, les coses no surten. La meva guia és el treball."

COMENTARIS