El culer de la setmana. En Jordi des de República Dominicana

LaTdp viatja fins a Punta Cana

El culer de la setmana. En Jordi des de República Dominicana
El culer de la setmana. En Jordi des de República Dominicana

LaTdp viatja fins a Punta Cana

La Transmissió d'en Puyal ha trobat a la República Dominicana el sisè culer perdut. En Jordi Díez va néixer a Terrassa i va escapar cap al Carib fa vuit anys. A la República Dominicana hi treballa dirigint una empresa turística, però ens explica que realment la seva passió és escriure. De fet ha escrit dos llibres! 

Fitxa tècnica


En Jordi i la seva família al jardí de casa seva a la República Dominicana


Nom: Jordi Díez

Edat: 45 anys

On viu: Punta Cana (República Dominicana)

On va néixer: Terrassa(Catalunya)

Professió: Direcció turística i hotelera

Com es viu el futbol a la República Dominicana?

Sorprenentment, en Jordi enz explica que el futbol és "secundari", ja que a la illa del Carib els hi agrada molt més el beisbol. Per aquest motiu, ens revela que se'ls anomena "els peloteros"! Tot i que el futbol no és prioritari, no pot negar que "el Barça és un fenomen Mundial espectacular" i per tant, ens explica que a la República Dominicana tothom coneix en Messi i companyia.

Qui ens confessa que no és tant famós és en Neymar que detalla que "després del Mundial comença a ser més conegut".

Com viviu el Barça a casa vostre?

Els partits del Barça a casa del Jordi semblen una festa! Ens explica que "ens reunim tots a casa meva, tothom està convidat i els convidem a tot el que vulguin". L'única premissa, que explica en Jordi, és que "ha de sonar en Puyal i LaTdp".

En Jordi és un seguidor fidel dels partits del Barça a través de La Transmissió d'en Puyal i així ens ho explica: "feu una feina encomiable. És un enorme plaer sentir-vos. És com ser més a prop de casa i m'emociona molt sentir-vos els dies de partit".

Quina superstició tens amb el Barça?

En Jordi té una superstició relacionada amb el Barça i Latdp la qual tots en som protagonistes. Ens revela que "si no escolto tot la transmissió, no guanyem!".

La superstició va tornar a passar el dia del Màlaga, quan va arribar tard a escoltar la transmissió i l'equip va empatar. Tant és així que "mai que he enganxat la transmissió del partit a mitges, mai hem guanyat". Sembla mentida, però si fos veritat, ja podem demanar en Jordi que posi el transistor ben puntualment. 

Com portes la teva passió pels llibres?

En Jordi té una passió que és el Barça i l'altre la d'escriure llibres. De fet ens confessa que "m'agradaria dedicar-me a ser escriptor". Així ho explica després d'haver escrit dos llibres: "El péndulo de Dios" i "La virgen del Sol". No només això sinó que un tercer llibre es troba en camí! Esperem que el Barça i en Jordi triomfin molt.

Aquest és l'àudio que s'ha escoltat a LaTdp en el partit del Màlaga-Barça

COMENTARIS