El Racó de Bojan: "He madurat"

Des d'Amsterdam, Bojan continua la seva col·laboració amb Weloba

El Racó de Bojan: "He madurat"
El Racó de Bojan: "He madurat"

Des d'Amsterdam, Bojan continua la seva col·laboració amb Weloba

He madurat

Sempre he tingut una relació molt particular amb la pilota, aquell cuir que va lligat als meus peus. Em fa feliç marcar, m’agrada, forma part del meu ADN. Però he après a ser feliç jugant un partit, independentment de si marco o no aquell dia. Sento que el que em fa créixer com a futbolista és millorar el joc de combinació amb els companys, la visió tàctica del joc, la posició al camp segons el que em demani el tècnic... Aquests són els meus reptes més enllà dels gols! M’agrada revisar allò que faig i ser autocrític.

Millorar cada dia

Comparteixo grup amb jugadors que ho han estat tot: aprenc cada dia de Jaap Stam, Dennis Bergkamp, Frank de Boer... Sento que amb ells aprenc cada dia i fem un treball de molta qualitat. Sento que em formen esportivament, però també com a persona.

Le llengua per bandera

Us he de confessar que l’idioma m’està costant. Ja ho intento, però (si us he de dir la veritat) no entenc el neerlandès. I quan vaig arribar, el meu anglès no era suficient... I em feia entendre amb gestos i riures. Per sort, amb Frank de Boer ens comuniquem una mica en castellà. La part bona de tot plegat és que he acabat millorant el meu anglès per què ara faig dues hores d’English per setmana. Sort d’això!! Per què a l’equip no tenim cap sud-americà ni que parli castellà, tret del tècnic i jo. Aquesta experiència m’està servint per valorar la importància de la comunicació entre les persones.

Twitter: @BoKrkic

COMENTARIS