Els jugadors que han dut el dorsal 5

Els jugadors que han dut el dorsal 5
Els jugadors que han dut el dorsal 5
Aquest divendres s'ha conegut que Busquets lluirà el dorsal número 5 a partir d'aquesta nova temporada. El migcampista hereda, d'aquesta manera,...
El 5 del Barça

Aquest divendres s'ha conegut que Busquets lluirà el dorsal número 5 a partir d'aquesta nova temporada. El migcampista hereda, d'aquesta manera, el número que fins ara portava Carles Puyol.

Des de la temporada 1995-96, quan els dorsals de la lliga van començar a ser fixes, aquests són els quatre propietaris del 5 que han precedit Sergio Busquets:

Gica Popescu

Aquest central romanès va jugar al club del 1995 al 1997, període en què va marcar 9 gols en 68 partits jugats.

Fernando Couto

Central del Barça durant dues temporades (1996-98), aquest jugador portuguès va ser una petició expressa de l'entrenador Bobby Robson. Amb Vitor Baia i Luis Figo va conformar el triplet de portuguesos de l'equip.

Abelardo Fernández

El central asturià 'Pitu' Abelardo va arribar al Barça l'any 1994, i en va marxar el 2002. De l'actual entrenador de l'Sporting se'n recorden especialment les rematades de cap, un dels seus punts forts.

Carles Puyol

El predecessor immediat de Sergio Busquets va ser també un central, Carles Puyol. El gran capità va lluir el 5 blaugrana en 481 dels 593 partits oficials que va disputar.

COMENTARIS