Està Mathieu amortitzat? Respon Luis Enrique

Luis Enrique està molt content amb Mathieu

Està Mathieu amortitzat? Respon Luis Enrique
Està Mathieu amortitzat? Respon Luis Enrique

Luis Enrique està molt content amb Mathieu

Jérémy Mathieu és l'home de moda. Dos gols en els últims dos partits del Barça és motiu suficient per ser el centre de totes les mirades. I és que el central francès també va ser el focus d'atenció quan l'estiu passat es van pagar 20 milions d'euros pel seu fitxatge. De fet, el Barça va tenir l'opció de signar-lo una temporada abans per un preu més raonable, però finalment es va acabar incorporant la temporada 2014-2015. "S'han fet grans encerts en la direcció esportiva", ha recordat Luis Enrique.

Després dels dos gols, se li ha preguntat a Luis Enrique en roda de premsa, si Mathieu és un fitxatge amortitzat. En aquest punt, l'entrenador ha decidit valorar a Mathieu en una posició més global, i ha acceptat que "jutjo a Mathieu pel seu rendiment des de principi de temporada". No només això, sinó que ha afegit que "no canvia la meva opinió pels dos gols que ha fet".

Benvingut maldecap per Luis Enrique, perquè en el moment que arriben partits vitals per a la consecució dels títols, el central es troba en el seu millor moment. "Ha sigut un molt bon reforç des de l'inici", confessa el tècnic blaugrana. Fins i tot, tot i les dues dianes, recorda que "el vam fitxar per moltes coses, però no pel gol".

COMENTARIS