Fitxatges amb la firma de Luis Enrique

El tècnic va apostar explícitament per 4 jugadors, un per línia

Fitxatges amb la firma de Luis Enrique
Fitxatges amb la firma de Luis Enrique

El tècnic va apostar explícitament per 4 jugadors, un per línia

Segons publica avui Mundo Deportivo, de les 7 compres que aquest estiu ha fet el Barça, n'hi ha 4 que porten la signatura personalitzada de Luis Enrique.

Claudio Bravo

Encara que va ser l'actual ajudant de Luis Enrique, Juan Carlos Unzué, un dels que va recomanar el seguiment de Marc-André ter Stegen, també va ser el navarrès qui va apuntar a Claudio Bravo per complir amb la voluntat de l'entrenador: tenir 3 porters disponibles.

Jérémy Mathieu

Segons la informació del diari, la figura de Mathieu complia amb les necessitats del tècnic asturià: joc aeri, contundència i rapidesa. A més a més, el francès és el primer central esquerrà en molts anys, un buit que Luis Enrique volia omplir.

Ivan Rakitic

La figura de Rakitic, seguida des de fa temps per Luis Enrique, aporta unes qualitats que interessen molt l'entrenador asturià: visió de joc i capacitat física. Però també, com s'està veient des de l'inici de temporada, és capaç d'abordar el xut des de fora de l'àrea. El preu final que se'n va obtenir, més baix que altres opcions, és un magnífic llacet.

Luis Suárez

De tota la llista de possibles davanters que li van presentar, Luis Enrique ho va tenir molt clar: el que marqués més gols. I Luis Suárez acabava d'aconseguir la Bota d'Or europea. La tria era claríssima.

COMENTARIS