Gossip Club Barcelona

Gossip Club Barcelona
Gossip Club Barcelona
Alguna cosa ha passat amb IntelUn malentès va fer perillar un dels contractes de esponsorització del Barça. A l’estiu, una errada en la cadena de...

| FCB

Alguna cosa ha passat amb Intel

Un malentès va fer perillar un dels contractes de esponsorització del Barça. A l’estiu, una errada en la cadena de comunicació va provocar que a les samarretes que van arribar de les fàbriques de Nike, hi faltés el logo d'Intel. Ja sabeu que Intel està serigrafiat al revers de les samarretes i que només és visible si els jugadors se l’aixequen i el mostren. L’error, de pare desconegut, va provocar alguna tibantor entre el club i els patrocinadors. La cosa es va resoldre ràpid i, per si de cas, Mathieu es va fer una fotografia el dia de la seva presentació mostrant Intel. I el club ho va difondre a través de tots els seus canals.

Puyol, al pàrquing dels jugadors

Hi ha hàbits que costen de deixar. Carles Puyol és ara part de l’estructura tècnica del FC Barcelona i té un despatx al costat d’Andoni Zubizarreta a la Ciutat Esportiva. Però molt sovint deixa el cotxe a la zona de pàrquing dels jugadors del primer equip.

Descuits importants

Dilluns es va encendre el llum d'alarma. La Reforma Estatutària obliga a ratificar en Assemblea tots els acords publicitaris que afectin la samarreta. Des de la Reforma s'han inclòs Beko i Intel però algú es va descuidar de posar-ho a l'Ordre del Dia de l'Assemblea. A corre cuita, els advocats del club van trobar una via de solució. Un camí del mig. La ratificació es produirà enmig de l'Informe de Gestió Econòmica. Si s'aprova l'informe, es ratifiquen els acords. Veurem.

COMENTARIS