Gossip Club Barcelona

Gossip Club Barcelona
Gossip Club Barcelona
Fotografia i visita, sí. Audiència privada, no.Josep Maria Bartomeu i un grup de directius es van fer una fotografia amb el Papa Francesc. La del Barça era...
El Papa & Josep Maria Bartomeu

Fotografia i visita, sí. Audiència privada, no.

Josep Maria Bartomeu i un grup de directius es van fer una fotografia amb el Papa Francesc. La del Barça era una part de la comitiva d'entitats que va firmar un acord de col·laboració amb la xarxa Scholas Ocurrentes, impulsada pel Papa argentí. No hi va haver una audiència privada del Sant Pare amb els enviats del Barça, tot i que els negociadors blaugrana van intentar-ho fins a l'últim moment. L'eficaç maquinària diplomàtica vaticana va fer saber en el seu llenguatge que ara no era apropiada una audiència en aquest format.

Una hora de son

Expliquen els pocs que van estar a prop seu, que el President Bartomeu es va enfadar molt amb l'escrit de la Fiscalia. I encara més amb la imputació. Les reunions de col·laboradors i els gabinets de crisi es van succeir durant tot el dilluns. Entre altres coses s'estava teixint un comunicat de premsa en resposta a la petició del Fiscal, que va veure la llum només una estona abans de l'anunci d'imputació. L'activitat va ser de dia i també de nit. El President Bartomeu va dormir només una hora la nit de dilluns a dimarts. La tensió del moment.

L’altre Simonsen

Ja fa temps, alguns anys, que periòdicament un ciutadà de Madrid rep trucades i missatges al seu telèfon personal que demanen per Allan Simonsen. El ciutadà en qüestió no té res a veure amb el futbol, ni tan sols tenia indicis de l’existència de Simonsen abans que comencés a sonar el seu mòbil demanant per l’exfutbolista danès. El més curiós és que el telèfon personal d’aquest pobre ciutadà no correspon al que utilitzava Simonsen, no és el mateix número, però ves a saber per quin misteri de la tecnologia quan algú marca l’antic número del danès sona el seu aparell. També és curiós que no només el truquin periodistes que busquen una entrevista amb Simonsen. Sovint també rep trucades i missatges del Barça per convidar-lo a un acte organitzat pel club o a un partit al Camp Nou.

COMENTARIS