Gossip Club Barcelona

Gossip Club Barcelona
Gossip Club Barcelona
La setmana blanca de TxikiNomés uns dies abans que el seu equip, el City, i el Barça comencin a jugar l’eliminatòria de vuitens de final de la...
Luis Enrique Deulofeu

La setmana blanca de Txiki

Només uns dies abans que el seu equip, el City, i el Barça comencin a jugar l’eliminatòria de vuitens de final de la Champions, Txiki Begiristain ha decidit relaxar-se uns dies per rebaixar la tensió d’una de les cites futbolístiques de la temporada. Es dóna el cas que Txiki buscarà el relax relativament a prop de Barcelona. El director tècnic del City té previst passar uns dies a Andorra amb la família i ja té reservats els forfaits per gaudir de les pistes d’esquí del País dels Pirineus. S’hi estarà una setmana. Tornarà a Anglaterra per seguir el partit entre el City i el Newcastle i començar a concentrar-se en l’eliminatòria contra el Barça.

L’estranya relació entre Deulofeu i Helsinki

Aquests dies Gerard Deulofeu ha dit que de cap manera pensar marxar cedit una tercera temporada. A l’estiu l’extrem gironí va tornar al Camp Nou per començar a fer-se un espai al primer equip però Luis Enrique, finalment, va decidir que seria millor que marxés cedit. Expliquen els que van viure de prop la convivència entre Deulofeu i Luis Enrique que la relació es va acabar de torçar a Hèlsinki, en una jugada concreta d’un dels amistosos que el Barça va jugar a l’estiu. Deulofeu tenia camp per córrer, va superar un rival i quan tenia una passada clara perquè un company encarés el porter va decidir jugar-se un segon u contra u que va acabar malament. Luis Enrique es va acabar de desesperar, el va escridassar i al cap de cinc dies es va fer oficial la cessió al Sevilla.

Vinyals, entrenador i restaurador

El nou entrenador del Barça B, Jordi Vinyals, fa anys que compagina la seva faceta futbolística d’entrenador amb la gestió d’alguns restaurants repartits per la ciutat de Barcelona. Quan era entrenador de L’Hospitalet va gestionar un restaurant a la ciutat riberenca, a la Plaça Europa, concretament, a tocar de la Fira de Barcelona. Expliquen alguns clients que algun matí te’l podies trobar servint cafès. Des que va arribar al Barça va deixar el restaurant de L’Hospitalet però segueix al capdavant de més d’un restaurant a Barcelona.

COMENTARIS