Gossip Club Barcelona

Gossip Club Barcelona
Gossip Club Barcelona
La NO fotografia Messi-FausDimecres passat la plana major de Telefonica es va desplaçar a la Ciutat Esportiva. Tocava fer la presentació solemne de l&rsquo...

La NO fotografia Messi-Faus

Dimecres passat la plana major de Telefonica es va desplaçar a la Ciutat Esportiva. Tocava fer la presentació solemne de l’acord de patrocini amb el Barça per a LlatinoAmèrica. I el plat fort era una fotografia dels directius de la companyia amb els 9 sudamericans de la plantilla (Messi, Neymar, Suarez,Bravo, Mascherano, Alves,Rafinha,Adriano, Douglas). El president Batomeu no hi podia assistir per motius professionals i el representant del club era el vicepresident Faus.

Una estona abans de la fotografia, durant la llarga espera, des del vestidor es va enviar el missatge als organitzadors. No era convenient una trobada Javier Faus-Leo Messi compartint fotografia. Les relacions entre els dos són inexistents després del famós creuament de declaracions al Món a Rac 1 (“El señor Faus no sabe de fútbol”). Faus no va aparéixer en cap moment tot i la presència de primeres espases de Telefonica. La versió oficial serà que el vicepresident estava enfeinat preparant la roda de premsa posterior a la fotografia.

Braida, de cap de setmana a Barcelona.

Ariedo Braida torna a ser a Catalunya per treballar en la Comissió Esportiva que gestiona el primer equip. El tècnic italià té previst passar-se dijous, divendres, dissabte i diumenge a Can Barça, i els dilluns, tornar a Itàlia. A mig camí entre Barcelona i Milà anirà fent la feina.

Jornada comercial

Els jugadors del Barça van sortir més tard que mai dimecres de la Ciutat Esportiva. Els va tocar sortir tard perquè era el dia dedicat a gravar anuncis comercials. Van dinar més tard. 

     

    COMENTARIS