Gossip Club Barcelona

Xavi Campos i Jordi Borda ens expliquen els secrets més ben guardats del món Barça

Gossip Club Barcelona
Gossip Club Barcelona

Xavi Campos i Jordi Borda ens expliquen els secrets més ben guardats del món Barça

Braida, Luis Enrique i Tassotti

El nou cap visible de la Comissió Esportiva, Ariedo Braida, i l'entrenador del primer equip, Luis Enrique, es van conèixer divendres passat. Braida va aparèixer per la ciutat esportiva acompanyat de Carles Rexach, Jordi Roura, Albert Soler i altres membres de l'àrea executiva del club. Pel que expliquen, Braida i Luis Enrique van connectar de seguida. Van estar parlant en italià (Luis Enrique el parla del seu pas per la Roma) i també van compartir experiències del calcio. Entre altres temes de conversa va aparèixer, mig en broma, el nom de Tassotti, que va agredir Luis Enrique amb un cop de colze al Mundial d'Estats Units. Tassotti i Braida són amics. D'aquí les bromes en aquest primer contacte.

El veí perico de Messi

Des de fa uns mesos Leo Messi viu de manera temporal en un àtic al barri de Sarrià de Barcelona. El canvi respon a les obres que està fent al seu domicili habitual a Castelldefels. Durant el temps que l’argentí visqui a Barcelona serà veí d’un expresident de l’Espanyol. A la mateixa finca que Messi hi viu Ramon Condal, que va ser president de l’Espanyol entre el 2011 i el 2012 i encara és el segon màxim accionista del club blanc-i-blau. És difícil d’imaginar, però potser es troben a l’ascensor o en alguna reunió de veïns.

El Van Persie del City

Una de les estrelles del Manchester United, l’holandès Robin van Persie, té el seu fill jugant al City. Shaqueel van Persie, que així es diu el nen, té 7 anys i, potser per genètica, posseeix una habilitat especial amb la pilota als peus. No és estrany veure Van Persie, el pare, anant als vespres a recollir el seu nen als entrenaments a l’ACADEMY, la ciutat esportiva del City.

COMENTARIS