Gossip Club Barcelona

Guardiola es va arribar a plantejar marxar el dia de l’At. Madrid – Bayer Leverkusen

Gossip Club Barcelona
Gossip Club Barcelona

Guardiola es va arribar a plantejar marxar el dia de l’At. Madrid – Bayer Leverkusen

Josep Guardiola
Josep Guardiola

| ©Getty Images #466740776

L’avorriment de Guardiola

Quan Guardiola va tornar al Camp Nou fa uns dies, en el partit de Champions entre el Barça i el City, va poder tornar a gaudir de Leo Messi. Assegut entre el seu pare i el seu amic Manel Estiarte, l’ara entrenador del Bayern no va poder dissimular els “oh!” d’admiració seguint les jugades d’un Messi que va estar inspiradíssim. El que Guardiola va viure al Camp Nou va ser un contrast absolut amb el que havia viscut 24 hores abans al Calderón. Els que eren a prop seu expliquen que als 20 minuts de partit i preveient que no veuria tres passades seguides, Guardiola es va arribar a plantejar marxar del camp de tan avorrit com estava seguint l’At. Madrid – Bayer Leverkusen.

Un altre ex del Barça a l'Espanyol

Augmenta la nòmina d’ex del Barça a l’Espanyol. A l’actual plantilla blanc-i-blava hi juguen el capità Sergio Garcia, Víctor Sánchez, Abraham i Paco Montañés, quatre jugadors que en un moment o altre van passar pel Barça. Ara podem afegir-hi un element més a aquest llistat. Diego Ribera, l’ajudant de l’entrenador, Sergio González, treballava fins fa uns mesos pel Barça. Abans que Sergio el cridés perquè fos el seu segon a la banqueta de l’Espanyol, Diego Ribera era el vistaire del club blaugrana al País Valencià.

Un Barça Atlètic líder

Aquesta és la pitjor temporada del filial del Barça a segona els últims anys. Si no hi ha una reacció ràpida, el descens és més que una amenaça. El mal rendiment de l’equip contrasta amb els bons resultats de “l’altre” Barça Atlètic. A la lliga de futbol de la República Dominica hi ha un equip de futbol que es diu com antigament es deia el filial del Barça, el Barça Atlético. Líder del campionat dominicà després de quatre jornades, el segueix a dos punts el Cibao FC, l’equip de Santiago de los Caballeros que curiosament també té un nexe amb el Barça, és l’equip que entrena l’Albert Benaiges.

COMENTARIS