Gossip Club Barcelona: La revista Bar... tomeu

Gossip Club Barcelona: La revista Bar... tomeu
Gossip Club Barcelona: La revista Bar... tomeu
LA REVISTA BAR... TOMEULa revista Barça, la fantàstica i interessant publicació que el club fa arribar a tots els seus socis mensualment, té previst...

| gettyimages #463347312

LA REVISTA BAR... TOMEU

La revista Barça, la fantàstica i interessant publicació que el club fa arribar a tots els seus socis mensualment, té previst presentar un important canvi de disseny per als pròxims números. El gran protagonista de la pròxima entrega serà Josep Maria Bartomeu. En el moment de selecció dels continguts els responsables de coordinar la revista van creure oportuna una àmplia presència del president del Barça en la revista que ha d’arribar als socis en uns dies. La primera idea va ser projectar 18 pàgines dedicades al president. 18 de les 68 que té la revista. A algú li va semblar que encara no hi havia prou i va demanar/exigir encara més espai per a Bartomeu. En uns mesos hi ha eleccions.

EL SINDICALISTA CASAUS

Els responsables de l’UGT a Catalunya estan preparant un homenatge a la figura de Nicolau Casaus. Potser sobta una mica que des del món sindical es vulgui recordar un empresari tèxtil, que va ser vicepresident del Barça. Potser molta gent no ho sap però en la seva joventut Nicolau Casaus va ser militant de l’UGT i impulsor del sindicat a l’Anoia just abans del 36. La seva implicació obrera el va portar a la presó. Des de fa uns mesos Josep Maria Álvarez, secretari general de l’UGT a Catalunya, està coordinant l’homenatge amb el nét de Casaus i vicepresident actual, Jordi Cardoner i Casaus.

LA RENOVACIÓ DE L’ALTRE BUSQUETS

Els tècnics del futbol estan intentant lligar la continuïtat de Busquets. L’altre Busquets. L’Oriol, migcampista del Juvenil B. Acaba de fer els 16 anys i el club li està preparant el seu primer contracte semi-professional, el que ofereix als jugadors d’aquesta edat amb unes mínimes condicions per evitar que marxin temptats a d’altres clubs i a d’altres països. A l’Oriol Busquets l’han estat seguint clubs anglesos importants com l’Arsenal i el Manchester United. El van estar observant fa unes setmanes a l’Algarve, en un torneig amb la selecció espanyola de la categoria. Si res no es torça, el Barça es quedarà l’altre Busquets, que, per cert, no té res a veure amb el migcentre del primer equip.

COMENTARIS