Hisenda vol acusar Messi per frau fiscal, segons el Periódico

Hisenda vol acusar Messi per frau fiscal, segons el Periódico
Hisenda vol acusar Messi per frau fiscal, segons el Periódico
Fa poc més de 10 dies, la Fiscalia de Barcelona va demanar que es retirés la causa contra Leo Messi per frau fiscal perquè considerava que el jugador no...

Fa poc més de 10 dies, la Fiscalia de Barcelona va demanar que es retirés la causa contra Leo Messi per frau fiscal perquè considerava que el jugador no formava part de la presa de decisions i, per tant, no tenia constància del cas. A qui se li mantenia la causa era el pare del jugador, Jorge Messi. Segons el Periódico, ara és l'Advocacia de l'Estat, en representació de l'Agència Tributària qui vol mantenir la causa contra el jugador i ja ha sol·licitat al jutjat de Gavà que continuï amb el procés.

L'Advocacia de l'Estat creu que el jugador té responsabilitat penal, tot i que Messi ja va pagar més de 5 milions d'euros per cobrir el deute de 4,1 milions d'euros que se li reclamava. A més a més, juntament amb aquest pagament, els advocats del jugador van regular la relació amb Hisenda per intentar arribar a un acord i saldar el deute.

Davant dels diferents punts de vista, serà el jutjat de Gavà qui haurà de decidir si la responsabilitat recau en el futbolista o no.

 

 

COMENTARIS