INFORME. El Barça ja compta amb el 'killer' Luis Suárez

L'uruguaià ha marcat 4 gols en els últims 3 partits

INFORME. El Barça ja compta amb el 'killer' Luis Suárez
INFORME. El Barça ja compta amb el 'killer' Luis Suárez

L'uruguaià ha marcat 4 gols en els últims 3 partits

Aquest 2015 ha començat molt bé per al Barça, que s'acaba de classificar per a la final de la Copa del Rei. Una de les bones noticies de l'equip és que ja ha aparegut l'instint de 'killer' del 9 blaugrana. Luis Suárez ja s'ha adaptat a l'equip, i no ha trigat tant, sobretot si tenim en compte que va començar a jugar amb la samarreta del Barça a partir del 25 d'octubre, en el clàssic al Bernabéu.

Tots els inicis són complicats i més quan t'has d'adaptar a una davantera que compta amb Leo Messi. Però l'uruguaià ja ho ha aconseguit i en aquest 2015 ja ha marcat 8 gols i ha fet 7 assistències en els 14 partits que ha disputat. A més a més sembla que va 'in crescendo', ja que ha marcat 4 gols en els últims 3 partits.

El davanter ha jugat gairebé els mateixos partits que l'any 2014 amb el Barça (12) i ha marcat més del doble de gols. Des de l'octubre fins al mes de desembre no va tenir gaire sort de cara a porteria i només va encertar 3 vegades. Això sí, des del principi ha ajudat a l'equip amb les seves assistències, ja que l'any 2014 en va fer 6.

Un dels requisits més importants per funcionar a la davantera del Barça és entendre's amb Leo Messi, i això ja ho té. De les 12 assistències que ha fet 4 han acabat amb gol de Messi i també dels 11 gols que ha marcat, 4 han vingut després d'una passada del 10 blaugrana. I és que aquest any estem veient una faceta més generosa de l'argentí, que ja suma 19 assistències.

 

 

 

 

 

COMENTARIS