Karabatic, Navarro i el doctor Pruna, al FEM Magazine

Els blaugrana parlen sobre les lesions musculars

Karabatic, Navarro i el doctor Pruna, al FEM Magazine
Karabatic, Navarro i el doctor Pruna, al FEM Magazine

Els blaugrana parlen sobre les lesions musculars

L'últim número de la revista FEM Magazine té molta presència blaugrana amb la participació de Nikola Karabatic, Joan Carles Navarro i el doctor del primer equip Ricard Pruna. La plataforma FEM (Forum Egarsat del Múscul), integrada per la Fundació Futbol Club Barcelona, MuscleTech Network i Egarsat, edita aquesta pulbiació que té com a objectiu reflexionar sobre els temes relacionats amb la salut física dels ciutadans, contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones i promoure la investigació dels tractaments de les lesions musculars.

Karabatic

El crac del Barça d'handbol escriu l'editorial de la revista i dóna les claus per tenir una bona carrera amb poques lesions: descansar bé, cuidar l'alimentació, fer uns escalfaments correctes i estirar molt i bé. Karabatic també destaca la importància dels metges i els fisioterapeutes en el rendiment dels esportistes.

Navarro

La referència ofensiva del Barça de bàsquet és entrevistat en aquest 4t número de FEM Magazine. Navarro destaca que "el cos és l'únic que et dóna senyals per saber si estàs bé o no" i també explica que no practica altres esports, però si que fa bicicleta quan es recupera.

Ricard Pruna

Finalment, el doctor del Barça, Ricard Pruna, escriu un article sobre el paper de les bases estructurals en les lesions toves, les que afecten als músculs. Destaca Pruna que aquestes últimes signifiquen el 90% de les lesions dels esportistes i que ben aviat es podran preveure els factors de risc.

COMENTARIS