La diferència de gols evidencia el mal rendiment del Barça a domicili

L'equip ha deixat escapar a domicili 10 dels 13 punts perduts

La diferència de gols evidencia el mal rendiment del Barça a domicili
La diferència de gols evidencia el mal rendiment del Barça a domicili

L'equip ha deixat escapar a domicili 10 dels 13 punts perduts

Suárez intenta marcar
© Getty Images #461023450

Una versió molt decebedora del Barça de Luis Enrique va deixar escapar ahir els tres punts d'Anoeta d'una forma ben galdosa. El partit d'ahir contra la Reial Societat dóna peu a moltes lectures, valoracions i comparacions. Per exemple, ens podem fixar en la diferència de rendiment entre els partits al Camp Nou i els enfrontaments lluny de l'estadi blaugrana a la lliga. D'entrada, observem que a casa s'han aconseguit 7 victòries, mentre que a domicili se n'han obtingut 5. Però més enllà d'això destaquen altres números:

Dues de les tres derrotes d'aquesta temporada han arribat en camp contrari; 3-1 al Bernabéu i la d'ahir a Anoeta (1-0); l'altra va ser el 0-1 del Celta al Camp Nou.

Els dos únics empats de la temporada han sigut a domicili: contra el Màlaga a la Rosaleda (0-0) i contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez (0-0). Dos marcadors a zero que conviden a aprofundir en el tema dels gols.

I és que on trobem la diferència més gran entre a casa o a domicili és en l'aspecte golejador: 29 gols al Camp Nou per només 12 en camps visitants, menys de la meitat. Exceptuant el 0-5 contra el Llevant, l'equip de Luis Enrique no ha aconseguit marcar al rival més de 2 gols, i en tres de les cinc victòries ha aconseguit els tres punts per la mínima (0-1 contra el Vila-real, 1-2 contra l'Almeria i 0-1 contra el València, amb gol a l'últim minut).

Amb tot, el Barça ja ha deixat escapar 10 punts fora de casa (per 3 a casa) aquesta temprada a la lliga. Aquest diumenge, l'equip de Luis Enrique tenia una bona ocasió per retallar distàncies a la classificació, ja que el Madrid també va punxar. Veurem si se li presenten noves ocasions al futur.

COMENTARIS