Les tasques de Puyol a la secretaria tècnica

S'incorporarà el proper 15 de setembre

Les tasques de Puyol a la secretaria tècnica
Les tasques de Puyol a la secretaria tècnica

S'incorporarà el proper 15 de setembre

Puyol i Zubi

Una mica menys de dues setmanes és el que li queda a Carles Puyol de vacances abans de començar la seva nova feina. L'etern capità del Barça no es desvincula del club de la seva vida i es convertirà en el nou adjunt a la secretaria tècnica, la mà dreta d'Andoni Zubizarreta.

Justament ahir el director esportiu, en la roda de premsa de valoració de la reforma de la plantilla, va parlar del seu nou ajudant i va detallar amb força precisió quines serien les seves tasques. Aquest és el llistat del que haurà de fer Puyol a partir del 15 de setembre, quan s'incorpori als despatxos de la Ciutat Esportiva on es gestiona l'àrea de futbol:

  • Ajudarà en el procés de fitxatges.
  • Amb la seva llarga experiència com a futbolista, tindrà la seva paraula en l'elaboració de la metodologia d'entrenaments.
  • Aportarà coneixements de la competició d'elit d'avui dia.
  • Serà l'enllaç coordinatiu amb els responsables del futbol formatiu i farà un seguiment del Juvenil.
  • Es cuidarà de l'adaptació de nous jugadors i donarà consell de com es poden integrar més ràpidament per tal que el seu rendiment sigui l'adequat.
  • Ajudarà a controlar els cedits; estar a prop seu i que ells també tinguin algú per qualsevol problema.

A més, Zubizarreta també va revelar que el club vol que Puyol iniciï un procés de formació en l'àrea de direcció esportiva.

COMENTARIS