Les xifres del rival del Barça: Eibar

Les xifres del rival del Barça: Eibar
Les xifres del rival del Barça: Eibar
Aquest dissabte, el Barça s'enfronta contra l'Eibar en la 8a jornada de Lliga. L'equip de Garitano ocupa la 8a posició amb un balanç de 2...

Aquest dissabte, el Barça s'enfronta contra l'Eibar en la 8a jornada de Lliga. L'equip de Garitano ocupa la 8a posició amb un balanç de 2 victòries, 3 empats i 2 derrotes. Repassem les xifres més destacades del conjunt basc. 

1. Dura defensa fora de casa. Després del Barça (0), l'Eibar és l'equip que ha encaixat menys gols com a visitant (2). És un equip que s'està mostrant molt difícil de superar defensivament i s'ha convertit en la revelació de l'inici de la Lliga.

2. Manca de control. Un dels punts dèbils de l'Eibar és que no té molta creativitat al mig del camp i acostuma a practicar un joc directe. És el 3er conjunt que menys passades fa i el 5è equip que perd més pilotes de tota la competició.

3. El gol, molt repartit. 8 gols a la Lliga, 7 golejadors diferents. Cap futbolista de l'Eibar ha estat capaç de marcar més d'un gol en les 7 primeres jornades. I han marcat defenses (Albentosa i Abraham), migcampistes (Dani García, Saúl Berjón i Javi Lara) i davanters (Arruabarrena i Piovaccari). L'altre gol va ser en pròpia porta.

COMENTARIS