Luis Enrique: "L'equip està preparat per superar qualsevol situació"

Luis Enrique: "L'equip està preparat per superar qualsevol situació"
Luis Enrique: "L'equip està preparat per superar qualsevol situació"
Roda de premsa de Luis Enrique més extensa que de costum on l'asturià ha parlat de rendiment, reacció i domini. Molt futbol en les seves paraules lluny...
Luis Enrique sala de premsa

Roda de premsa de Luis Enrique més extensa que de costum on l'asturià ha parlat de rendiment, reacció i domini. Molt futbol en les seves paraules lluny de les polèmiques de fa unes setmanes. Actitud més distesa per part de l'entrenador del Barça que, en línies generals, s'ha mostrat satisfet:

Partit

"Partit, en general, molt positiu. A excepció del primer gol encaixat perquè hem estat 10 minuts on hem perdut una mica el nord. Pel que fa la resta de partit hem estat bé contra un rival que feia molt que no perdia"

"Hem tingut ocasions de gol que no hem materialitzat"

"Quan anem guanyant 3 a 2 nosaltres no volem especular i fer més gols. Considerem bàsic tenir possessió llarga a camp contrari però si el rival deixa espais només hi ha una ordre que és la de guanyar i anar a buscar el gol"

Remuntada, de nou

"Indica que l'equip està preparat per superar qualsevol situació de partit. Ja ho vam demostrar al Calderón"

"Tot i això hem patit fins al final. Gran partit que ens serveix per veure que no som a la final de Copa. És un rival que domina moltes facetes del joc i ets complicarà l'eliminatòria"

Messi

"Messi està en un moment de forma especial des de l'inici de temporada tots els jugadors de dalt. Capacitat per decidir partits que ens ve de perles"

"Messi té llibertat per jugar en totes les posicions de l'atac. Per equilibri està jugant més obert a banda. En moltes fases del joc té llibertat per escollir"

"Ens interessa que Messi toqui el màxim de pilotes possible"

Rafinha

"Partit complet de Rafinha com la majoria de jugadors. El conec molt bé, crec que està fent una temporada completa, d'integració, serà important en el futur del Barça"

"Les posicions d'interior i pivot segurament són en les que tinc més opcions. La competència és bona, això ens dóna resultat i rendiment"

Luis Suárez

"Un davanter centre que fixa els centrals, que té ocasions, ens dóna moltes coses. Està molt a prop de fer gols i els farà"

"No em preocupa que es lamenti. Tinc confiança que marcarà gols i en moments importants de la temporada. És un golejador expert, sap que pots tenir aquestes ratxes"

Iniesta

"Iniesta ens genera futbol, desequilibri, assistències, possessió de pilota i defensivament també"

COMENTARIS