Luis Enrique: "Les victòries són les úniques que poden calmar l'onada"

Luis Enrique: "Les victòries són les úniques que poden calmar l'onada"
Luis Enrique: "Les victòries són les úniques que poden calmar l'onada"
Roda de premsa de Luis Enrique després de la victòria contra l'Atlètic de Madrid. El tècnic asturià ha vist un gran partit del seu equip, i ha assegurat...
Luis Enrique postpartit

Roda de premsa de Luis Enrique després de la victòria contra l'Atlètic de Madrid. El tècnic asturià ha vist un gran partit del seu equip, i ha assegurat que les victòries són l'únic remei per calmar la tensió que envolta el club. No creu que siguin més de 3 punts tot i jugar contra un rival directe i ha elogiat l'actitud de l'afició en tot moment:

Partit

"Ha sigut un partit molt complet, sense cap mena de dubte"

"Jo reconec l'equip sempre, quan es guanya i quan no"

"Imatge molt agradable per a tots els culers, contra un rival que l'any passat no vam poder guanyar"

"Totes les victòries serveixen per reforçar l'equip. Hem impedit que un rival directe a la Lliga deixi de sumar però només són 3 punts més"

"Hem pressionat molt bé, no som un equip fàcil pel rival, el ritme ha sigut molt alt. A la segona ens ha costat una mica, hi ha hagut alguna possibilitat de l'Atlètic. La pressió ens permet fer alguna transició, i fa que tinguem ocasions"

L'agressivitat de l'Atlètic de Madrid

"És una jugada dura però és un esport de contacte. L'àrbitre és el que ha de decidir en pocs segons. Jugues contra un equip de gran condició física i que domina facetes del joc. M'agrada la seva idea però crec que nosaltres hem merescut més"

La victòria com a remei

"Les victòries són les úniques que poden calmar aquesta onada, però no sóc optimista en aquest sentit. Hi haurà ambient segur quan caiguem"

"No tinc la sensació que s'hagi acabat la crisi. En el moment en què fallem hi tornarem a ser"

Afició

"Tenim una manera de jugar igual a casa que a fora. A domicili hi ha més dificultats. A casa amb l'afició el suport, les condicions del camp que ens influeix en el joc són avantatges"

"El comportament de l'afició ha sigut increïble. Inclús en l'acció del penal, l'afició està integrada amb l'equip i m'encanta, som molt més forts amb ell"

Lideratge

Qui és el líder de l'equip? "L'escut el vestidor el Camp Nou, els aficionats, l'important és que estiguem units"

COMENTARIS