Mino Raiola: "Guardiola, com a home, és una merda"

Mino Raiola: "Guardiola, com a home, és una merda"
Mino Raiola: "Guardiola, com a home, és una merda"
L'excèntric representant de jugadors Mino Raiola continua amb la seva fixació cap a la figura de Pep Guardiola des que un dels jugadors que representa,...
Mino Raiola

L'excèntric representant de jugadors Mino Raiola continua amb la seva fixació cap a la figura de Pep Guardiola des que un dels jugadors que representa, Zlatan Ibrahimovic, va deixar la disciplina blaugrana després d'un any on la relació amb el de Santpedor no va ser fluida.

En una entrevista a la Gazzetta dello Sport l'agent italià va assegurar que "Guardiola és una merda com a home, però és un gran entrenador". Raiola va fer menció a l'època d'Ibra al Barça: "Guardiola va ser qui va portar Ibra al Barça i després el va tractar molt malament". A més a més, també va tenir paraules per la complicada situació de Milan i Inter al Calcio italià. Amb els dos equips hi ha tingut tracte en els traspassos de molts jugadors (Ibrahimovic, Balotelli...) però no va tenir pèls a la llengua a l'hora de dir que "s'haurien de fusionar per poder competir amb els grans equips d'Europa".

Durant l'entrevista també va parlar de Messi. Si fos per Raiola, l'argentí "hauria canviat d'equip 4 vegades, no pels diners, sinó perquè així hauria millorat".

COMENTARIS