Monchi: "Rakitic ha dubtat molt sobre si anar al Barça o no"

"Ni en els millors somnis m'hagués imaginat aconseguir l'acord que hem aconseguit amb el Barça"

Monchi: "Rakitic ha dubtat molt sobre si anar al Barça o no"
Monchi: "Rakitic ha dubtat molt sobre si anar al Barça o no"

"Ni en els millors somnis m'hagués imaginat aconseguir l'acord que hem aconseguit amb el Barça"

El subdirector general esportiu del Sevilla, Ramón Rodríguez Verdejo 'Monchi', ha parlat en una entrevista al diari 'El Correo de Andalucía' sobre la marxa de Rakitic del club. Això és el més destacat que ha dit:

El seu pas pel Sevilla

"L'Ivan m'ha demostrat a mi personalment i al club que sempre ha volgut mirar també pel Sevilla. No és demagògia. També haurà mirat per ell, és clar, però sempre ha intentat sortir bé del Sevilla, i això és valorable".

"A mi sempre em pregunten quin és el fitxatge perfecte. I sempre deia que Daniel Alves. El d'Ivan està més o menys a aquest nivell: jugador que arriba amb un preu baix, que rendeix molt bé, et dóna títols i després vens molt bé. És l'estereotip, en aquest club".

"No pot sortir d'una altra manera que no sigui bona. El que no sé és si sortirà amb una copa, amb dues, sobre una tarima o al mig del camp, però se l'acomiadarà com es mereix".

La decisió de marxar

"Jo sé que l'Ivan ha dubtat, i moltíssim, i no per la part de sortir, sinó per la de quedar-se, que és el que valoro. He parlat amb ell diàriament. Tinc missatges seus que a qualsevol sevillista li posarien els pèls de punta. La gent es queda que al final se'n va al Barcelona i sembla que és un mercenari? D'acord, però jo, que manejo més informació [...] sé que Ivan ha patit per marxar d'aquí. Que no es va a un lloc dolent? Que guanyarà més diners, títols? Segur, però jo sé que ell ha tingut el dubte d'anar o no a Barcelona".

Les negociacions amb el Barça

"L'únic club que va aparèixer de veritat, de veritat va ser el Barcelona. L'Ivan em va trucar i em va dir: 'Et vaig comentar que si algun dia hi havia alguna cosa, doncs... et trucarà aquest club'".

[els números de l'operació] "No puc dir-ho per la clàusula de confidencialitat, però és una xifra important. Jo de veritat que ni en els millors somnis m'hagués imaginat aconseguir l'acord que hem aconseguit. I el Barcelona ha estat honest en això. El seu punt de partida va ser una oferta decent. Després l'hem madurat, etc".

[Interès per Sergi Roberto i Tello?] "Andoni [Zubizarreta] i Raúl Sanllehí són els que van venir per reunir-se amb nosaltres. L'únic nom sobre la taula va ser Denis perquè era l'únic que volíem. Jo no sóc molt partidari d'incloure jugadors en les operacions de venda perquè sembla que Denis vingui a substituir Rakitic; ningú pensa que hi ha un bon nombre de milions. Però era un jugador que ens interessava i vèiem que era el moment oportú".

COMENTARIS