Pal a la Lliga (0-1)

Pal a la Lliga (0-1)
Pal a la Lliga (0-1)
Segona derrota del Barça consecutiva a la Lliga. Contra el Celta, els pals i Sergio Álvarez han evitat que els de Luis Enrique obrissin el marcador. La bona...
Suárez es lamenta

Segona derrota del Barça consecutiva a la Lliga. Contra el Celta, els pals i Sergio Álvarez han evitat que els de Luis Enrique obrissin el marcador. La bona pressió del conjunt gallec ha incomodat la sortida de pilota blaugrana. El partit ha anat agafant verticalitat i l'anada i tornada ha aparegut a l'estadi. La contundència a les àrees ha decidit amb un gol de Larrivey després d'un servei de porteria del Celta. La defensa de 3 de Luis Enrique per buscar la victòria no ha sigut efectiva per bé que el Barça ha seguit tenint ocasions, a les botes de Messi o al cap de Luis Suárez. L'atac i gol final no ha donat els seus fruits i el Barça perd el partit i el lideratge al Camp Nou després d'estavellar 4 pilotes al pal. Difícil de pair.

1 - De pal en pal. Xut de Neymar al minut 11 on la pilota s'ha estavellat al travesser de la porteria de Sergio Álvarez, primeres ocasions blaugrana que no s'han pogut materialitzar en gol. Bona pressió al rival i gran participació de Luis Suárez, caient a banda i centrant amb precisió. Leo Messi ha disposat de dues grans ocasions, en una d'elles, quan la pilota ja entrava, Jonny ha rebutjat 'in extremis'. La pilota ha tocat el travesser abans d'allunar-se de la porteria del Celta. 

2 - La pressió del Celta, l'encert de Sergio Álvarez. Gran part de culpa del marcador al descans (0-0) ha recaigut en l'actuació de Sergio Álvarez. Entre ells i els pals han evitat els gols. El porter del Celta ha estat especialment inspirat en una aturada en un xut ràpid i potent de Messi. La pressió home a home dels de Berizzo ha dificultat la sortida de pilota del Barça, que a la vegada li ha costat replegar-se en els contraatacs del conjunt gallec. La línia defensiva blaugrana ha aturat amb solidesa els atacs rivals, en una primera part amb pocs moments per a la relaxació.

3 - El Celta s'avança al Camp Nou. Després d'un inici prometedor del Barça, amb el tercer xut al travesser, el segon de Neymar, el Celta ha estat qui ha estrenat el marcador. Jugada directa. Servei de porteria llarg de Sergio Álvarez, Larrivey prolonga amb el cap, Alves s'adorm i no rebutja la pilota. Nolito s'aprofita de la situació i d'esperó assisteix magistralment Larrivey que arribava amb velocitat. L'argentí, sol davant Bravo, defineix ajustat al pal. La contundència a les àrees mana, i el Celta colpeja primer.

4 - Defensa de 3 per capgirar el marcador. Doble canvi de Luis Enrique al minut 66. Pedro per Rafinha i Xavi per Busquets. Canvi tàctic per anar a buscar el partit. Defensa de 3 amb Alves, Mathieu i Alba. Mig del camp en rombe amb Mascherano de mig centre, Rakitic i Xavi d'interiors, Messi a la mitja punta. 3 davanters. Neymar, Suárez i Pedro. Doble canvi.

5 - Final del partit. Victòria del Celta contra un Barça que no ha trobat la manera de foradar la porteria d'un gran Sergio Álvarez. Les cames han pesat als homes de Luis Enrique en l'últim tram de partit, que tot i instal·lar-se a l'àrea rival no han decidit bé en els últims metres. Derrota difícil de digerir que comporta la pèrdua del lideratge a la Lliga després de 10 jornades.

COMENTARIS