Puyol: "És frustrant veure que una part del teu cos no et respon"

Puyol: "És frustrant veure que una part del teu cos no et respon"
Puyol: "És frustrant veure que una part del teu cos no et respon"
L'excapità del Barça i actual ajudant de Zubizarreta a la secretaria esportiva, Carles Puyol, ha concedit una entrevista al web de la FIFA en la qual ha...
Puyol RP

L'excapità del Barça i actual ajudant de Zubizarreta a la secretaria esportiva, Carles Puyol, ha concedit una entrevista al web de la FIFA en la qual ha parlat del canvi generacional de l'equip, les noves incorporacions i de la lesió que el van empènyer a deixar definitivament el futbol. Això és el més destacat:

La seva retirada

"Durant aquestes dues últimes temporades ho havia intentat tot. Em vaig operar diverses vegades, vaig provar diferents tractaments... però el genoll va dir 'prou', i retirar-me era la millor decisió".

"Va ser molt difícil. És frustrant veure que una part del teu cos no et respon. I més amb la meva manera de ser, d'entrenar, d'anar sempre al 100%".

"Passes pel dol, la ràbia, la impotència... perquè vols i no pots. Al final has de ser honest amb tu mateix i amb els altres".

"Estic pagant els esforços, els dos últims anys d'infiltracions i de forçar el genoll al màxim".

Reforma de l'equip

"Se n'han anat jugadors que han fet història, però és llei de vida. Ens va arribant el moment, ja sigui per una lesió, com és el meu cas, o perquè, com el Víctor, decideixes canviar d'aires".

"Quan nosaltres vam arribar, també se'n van anar d'altres, i ara passarà igual. L'important és que l'equip està sempre per sobre dels jugadors".

Suárez

"L'acció de Suárez no és justificable, però són moments en què estàs a moltíssimes revolucions i pot succeir. En qualsevol cas, s'ha disculpat"

"És un grandíssim jugador, molt competitiu, i amb gol. Crec que pot aportar molt a una davantera que, al seu torn, ja té gran qualitat. Amb Luis podem ser més forts".

Els centrals

"Portem temps buscant centrals, com mitja Europa, així que no és fàcil. I més per a nosaltres, pel nostre estil de joc. Per jugar al Barcelona, a més de qualitat i bona sortida de pilota, has de ser ràpid, perquè defensem lluny de la porteria, i quan mires enrere i veus tants metres, et pot entrar vertigen".

El seu nou rol

"Molta gent m'ha dit que podria ser entrenador, però no em crida l'atenció. Has de buscar el teu lloc, i al final has d'estar vinculat al que saps fer. El club m'ha donat aquesta oportunitat i els estic molt agraït. Al principi serà un període d'aprenentatge, no de prendre decisions, i ho afronto amb les mateixes ganes i la il·lusió amb la qual he desenvolupat la meva carrera. Amb el temps, intentaré aportar tot el que el futbol m'ha ensenyat durant aquests 19 anys".

COMENTARIS