Qualitat, potència i polivalència

Al camp de l'Elx podrien debutar Halilovic ,Gumbau i Diagné

Qualitat, potència i polivalència
Qualitat, potència i polivalència

Al camp de l'Elx podrien debutar Halilovic ,Gumbau i Diagné

Adama i Halilovic
Adama i Halilovic reben ordres de Joan Barbarà, auxiliar de Luis Enrique

El 5-0 de l'anada deixa el partit de tornada davant l'Elx amb pocs al·licients. Tot i això una bona raó per veure el partit la podem trobar en la resposta dels sis jugadors del Barça B convocats per aquest duel.

Els més habituals

Sense Samper afectat per una inopirtuna grip, Luis Enrique donarà minuts a Munir (instal·lat ja tota la temporada al primer equip), Adama i Ié, dos jugadors que ja han tingut minuts aquesta temporada a la Copa. és un central amb unes facultats físiques portentoses per ser un marcador corrector ideal per al joc del Barça. La fletxa Adama ho té tot per a convertir-se en el millor extrem del món. Hàbil però sobretot amb una velocitat descomunal Adama pot ser el gran fitxatge de casa per als propers anys.

Tres possibles debutants

Al camp de l'Elx podrien debutar Halilovic ,Gumbau i Diagné. 

Halilovic és encara juvenil però la seva esquerra convida a l'optimisme. Mitjapunta finíssim; els seus driblings i conduccions enamoren. Quan s'adapti a l'idioma Barça, es pot convertir en un crac.

Gerard Gumbau, amb 19 anys, ha sigut un dels fitxatges més sorprenents del Barça B, ja que arribava de la 1a Catalana on jugava amb el Girona B. Gumbau recorda Thiago Motta, ja que és molt alt i potent, i pot actuar d'interior esquerre o pivot.

Diawandou Diagné és un senegalés de 20 anys format a l'academia Aspire, fitxat a l'estiu de l'Eupen belga. Pot jugar de central, lateral o pivot. Ràpid i molt madur, és un bon jugador d'equip.

COMENTARIS