¿Quién se va a Sevilla pierde su silla?
¿Quién se va a Sevilla pierde su silla?

Gerard Deulofeu ha marxat cedit una temporada al Sevilla després de tornar a casa, per poc temps, al acabar-se-li la cessió al Everton. Però; ¿Quién se va a Sevilla pierde su silla?, espero que no, espero que Deulofeu pugui tornar al Barça per quedar-s’hi per sempre, jugui de titular i triomfi com una estrella.

M’agradaria veure com algun davanter que puja de la cantera es queda al primer equip per sempre i es fa un bon lloc al equip titular, ja que fa temps que això no passa, i l’historial de davanters que pugen és llarg, però no es fan un forat a l’equip. Tots tenen un perfil semblant, hi son Giovani dos Santos, Jeffrén, Isaac Cuenca, Cristian Tello, Pedro i Bojan, d’aquest últim recordo el seu debut al primer equip molt bé, de la mà de Frank Rijkaard, en una temporada fluixa on el Barça donava poc i semblava que aquest nano sortís a menjar-se el món. Després es va passar a contar poc amb ell per contar més amb en Pedro que, al meu parer, és d’un estil molt semblant i no ha acabat d’encaixar massa.

Tinc esperances de que aquests precedents d’altres jugadors, en altres temporades, no es repeteixi amb ell, que no marxi cada any cedit a un equip nou fins que finalment, cansats de cedir-lo, l’acabin regalant al primer equip que el vulgui, en una subhasta sense públic ni postors, com un trist botí.

La temporada és llarga, i espero que jugui tots els partits amb el Sevilla, que marqui una carretada de gols, de totes les maneres, que en marqui cinc quan jugui contra el Barça i el Madrid, i que finalment, a final de temporada torni per la porta gran.

Comentaris
Els blogs

La majoria de la premsa de Barcelona obra la setmana amb una mena d’intent de “resurrecció” després de dos resultats nefastos pel Barça,...

Llegeix

És un fet molt evident que el Barça no acaba de rutllar. És cert que el "virus FIFA" passa factura, sobretot tenint en compte que 6...

Llegeix