Recompensa a l'esforç (0-1)

Recompensa a l'esforç (0-1)
Recompensa a l'esforç (0-1)
Victòria molt treballada del Barça que ha sabut mantenir la paciència contra un Vila-real que s'ha defensat molt bé tot i l'alta velocitat de...

Victòria molt treballada del Barça que ha sabut mantenir la paciència contra un Vila-real que s'ha defensat molt bé tot i l'alta velocitat de circulació dels homes de Luis Enrique. Sandro al minut 81 ha aprofitat una gran jugada de Messi per marcar l'únic gol del partit. Molt desgast per part de tots els jugadors i 3 punts molt importants en aquest inici de temporada. El Barça guanya i no encara no sap el que és encaixar un gol.

1. Pressió blaugrana. Inici de partit amb un Barça molt treballador que ha pressionat el Vila-real i fruit d'això ha recuperat la pilota molt a prop de l'àrea rival. Els 'groguets' s'han vist ofegats pels blaugrana, que també han posat a prova Sergio Asenjo.

2. Pilota al pal de Messi. Minut 28 de partit. Gran jugada de Dani Alves que pateix una falta per comesa per Jaume Costa. Falta al lateral dret de l'àrea rival que executa Leo Messi amb l'esquerra. La pilota s'enrosca, busca el pal curt del porter, i el troba. Entre el pal i Asenjo, la pilota surt desviada a córner. 

3. Sense xutar a porteria. Primers minuts de la represa i, exceptuant un parell d'atacs del Vila-real, la dinàmica no ha canviat. El Barça ha controlat, s'ha apropat a la porteria d'Asenjo però li ha faltat rematar. Molta elaboració, poca definició.

4. Els pals salven a uns i altres. 3 dels 4 pals que s'han vist al partit s'han produït a la segona part. Mathieu en un intent de rebutjar una centrada a l'àrea blaugrana ha estavellat la pilota al pal de Bravo. Minuts més tard, un mal rebuig de la defensa del Barça ha acabat amb una pilota morta a la frontal de l'àrea que Pina ha enviat a l'altre pal del porter. Per últim, torn per a Messi, una altra vegada, rematant de primeres des de la frontal, que desvia un defensa, s'estavella al pal i surt a córner.

5. Gol de Sandro. Minut 36 de la segona part. Jugada de Messi que rep una passada a l'interior de l'àrea, que encara el defensa, retalla i amb la puntera de l'esquerra xuta la pilota que passa per sota les cames d'Asenjo i Sandro, molt atent, remata damunt la línia. Gol merescut. Recompensa a l'esforç.

COMENTARIS