Remuntada 'exprés' (1-2)

Remuntada 'exprés' (1-2)
Remuntada 'exprés' (1-2)
Victòria del Barça abans de l'aturada pels compromisos internacionals. Victòria gairebé obligada que ha perillat durant 70 minuts. Un Barça amb molts...
Neymar gol almería

Victòria del Barça abans de l'aturada pels compromisos internacionals. Victòria gairebé obligada que ha perillat durant 70 minuts. Un Barça amb molts canvis respecte al partit de Champions no s'ha reconegut durant els primers 45 minuts. Les poques opcions que ha tingut el conjunt de Luis Enrique han estat esvaïdes per Rubén i pels pals, un enemic massa comú en els últims partits.

A la represa, l'asturià ha introduït dos canvis a la mitja part que han sigut decisius en l'empat a 1. Suárez ha assistit Neymar com també ho ha fet amb Jordi Alba en l'1 a 2. Gran segon temps de l'uruguaià que tot i no estrenar-se com a golejador ha tapat, amb la seva actuació, algunes de les mancances d'aquest Barça que no acaba de convèncer. 15 dies simpàtics per treballar aspectes a millorar, com diria Luis Enrique.

1 - El Barça s'encalla i Messi topa amb el pal. Primera part amb males sensacions després de veure com l'Almería, a partir del minut 15, ha sortit de la cova i ha començat a apropar-se a l'àrea de Bravo. La pressió alta del rival ha tornat a complicar les coses al conjunt de Luis Enrique, que s'ha encallat en la sortida de pilota i ha patit en el joc aeri -4 córners a favor de l'Almería després de 20 minuts. Com a Amsterdam, un cop de cap de Messi ha sigut l'ocasió més clara del Barça. Aquesta vegada, però, la rematada s'ha estavellat al travesser de la porteria d'un atent Rubén.

2 - L'Almeria aprofita el desconcert blaugrana. Tot i el pal de Messi el Barça no ha trobat gaires solucions per arribar amb claredat la porteria de Rubén. En una conducció de Messi, l'argentí no ha trobat línia de passada i ha acabat perdent l'esfèric. Recuperació i contraatac immediat de l'Almeria que amb dues passades ha trobat Thievy, que guanyant-li l'esquena a Bartra ha encarat l'àrea de Bravo i ha definit per baix amb molta seguretat per fer l'1 a 0. La intensitat dels andalusos s'ha imposat davant la falta de coordinació del Barça, sense idees i perdent posició amb facilitat.

3 - El Barça no supera el pal. No hi ha manera, contra el Celta van ser 4 i avui 2 en 60 minuts. Tot i el joc irregular del Barça, en les ocasions que ha generat, el travesser s'ha tornat a imposar en la lluita del primer gol blaugrana. Luis Suárez, que ha entrat amb Neymar a la segona part, de manera acrobàtica ha rematat a la fusta després d'un servei de córner. Sense sort de cara a porteria en el 4t partit oficial de l'uruguaià.

4 - Els canvis al rescat. Al minut 72, de partit els dos canvis de la mitja part han protagonitzat la jugada de l'empat. Pilota a l'interior de l'àrea que controla Luis Suárez. L'uruguaià retalla el seu defensor i assisteix amb una passada de la mort Neymar que amb la dreta i de primeres fa l'1 a 1. Grans minuts de Suárez que tot i no trobar el gol ha aportat intensitat, lluita i perill a la porteria de l'Almería. La seva entrada ha desplaçat Messi a l'extrem dret com en els seus inicis com a blaugrana.

5 - Remuntada 'exprés'. En pràcticament 10 minuts el Barça ha capgirat el marcador amb un protagonista destacat. Luis Suárez ha tornat a assistir en l'1 a 2 de Jordi Alba. El davanter del Barça ha rebut al vèrtex dret de l'àrea de l'Almeria i des d'allà ha aixecat el cap i ha trobat la cursa de Jordi Alba, sol, en velocitat que ha rematat davant Rubén per capgirar el marcador. El Barça apareix a temps a l'Estadi de los Juegos Mediterráneos.

COMENTARIS