Ruz desestima admetre a tràmit la querella de 'Manos Limpias' contra Bartomeu i Faus

Ruz desestima admetre a tràmit la querella de 'Manos Limpias' contra Bartomeu i Faus
Ruz desestima admetre a tràmit la querella de 'Manos Limpias' contra Bartomeu i Faus
El jutge Pablo Ruz ha rebutjat admetre a tràmit la querella de 'Manos Limpias' contra els actuals president i vicepresident del Barça, Josep Maria Bartomeu i...

El jutge Pablo Ruz ha rebutjat admetre a tràmit la querella de 'Manos Limpias' contra els actuals president i vicepresident del Barça, Josep Maria Bartomeu i Javier Faus, en la causa en què investiga el fitxatge de Neymar, en no haver pagat el sindicat la fiança de 45.000 euros que li va imposar el magistrat.

Segons han informat fonts jurídiques a l'agència EFE, Ruz ha desestimat la querella perquè el sindicat no ha pagat en el termini de deu dies fixat la fiança que li va requerir per personar-se, encara que, en el cas que recorri aquesta quantitat a la Sala Penal de l'Audiència Nacional i se li rebaixi, el sindicat podria finalment abonar-la i sumar-se al procés obert. Si això passa i el sindicat paga, el jutge admetria la querella, que també es dirigeix ​​contra el pare de Neymar i l'expresident del club Sandro Rosell.

En la interlocutòria dictada aquest dimarts, el jutge explica que no pot admetre la personació de 'Manos Limpias' com a acusació popular "davant la falta de consignació de la fiança fixada com pressupost per a la seva intervenció com a part en el present procediment", decisió que el sindicat pot recórrer davant Ruz. En imposar la fiança de 45.000 euros al sindicat, Ruz va considerar, però, que hi ha "indicis suficients" per admetre la querella contra Bartomeu, Faus , el pare de Neymar i Rosell.

COMENTARIS