Suárez mai va confessar la mossegada a Chiellini

L'advocat del blaugrana explica el perquè de la no confessió

Suárez mai va confessar la mossegada a Chiellini
Suárez mai va confessar la mossegada a Chiellini

L'advocat del blaugrana explica el perquè de la no confessió

Deu dies després que el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) confirmés la sanció de 4 mesos a Luis Suárez per la mossegada a Chiellini, l'advocat del blaugrana, Alejandro Balbi, ha explicat alguns detalls de la defensa a la televisó de Montevideo (Uruguai) Observador TV.

"Mai va confessar que havia mossegat Chiellini perquè les imatges de la FIFA captades des de la llotja oficial no deixaven veure res", ha reconegut l'advocat, que explica com va ser la nit en què tot va començar, després dels fets: "Aquella nit, a dos quarts d'una de la matinada, un oficial de la FIFA em va entregar un full amb les quatre declaracions dels àrbitres i un llapis USB amb sis o set fotografies, cap d'elles la d'O'Globo". L'advocat es refereix a una instantània captada pel mitjà brasiler que documentava el moment de la mossegada. La FIFA va adjuntar aquesta última imatge quan ja no vam tenir oportunitat de contestar al respecte".

Balbi explica perquè van decidir que el futbolista no digués la veritat: "Vam passar-nos tota la nit escrivint perquè teníem fins a les 5 de la tarda del dia següent per contestar; va ser una bogeria". Teníem les imatges poc clares, el jugador que no em deia la veritat, i les declaracions dels quatre arbitres que dèien no haver vist res. Quina alternativa tenia? Dir-li a Suárez: 'Va, confessa que el vas mossegar'?"

Què hauria passat si Suárez hagués confessat la mossegada des d'un principi?Segons Balbi, si el davanter hagués reconegut els fets i "la sanció hauria estat semblant, coneixent la FIFA".

 

 

COMENTARIS