VÍDEO. Els discursos de Xavi, Bartomeu i Zubi al comiat de Puyol

VÍDEO. Els discursos de Xavi, Bartomeu i Zubi al comiat de Puyol
VÍDEO. Els discursos de Xavi, Bartomeu i Zubi al comiat de Puyol
Josep Maria Bartomeu"És el millor capità de la història del nostre club. Ell ha decidit deixar-ho com a prova del seu compromís. Avui hi ha la família,...

Josep Maria Bartomeu

"És el millor capità de la història del nostre club. Ell ha decidit deixar-ho com a prova del seu compromís. Avui hi ha la família, companys, entrenadors, presidents. Gràcies Carles, espero que siguis un exemple a seguir per les pròximes generacions. El teu vincle amb el Barça no acaba aquí, ara ho explicarà Andoni Zubizarreta"

Andoni Zubizarreta

"Com a company de vestidor, ets la persona que sempre vols tenir al teu costat perquè sempre et demanarà més. Sempre has sigut dels que t'has posat davant de tots. Quan no s'atrevien a posar el peu i tu posaves la cara. El lider és aquell que diu seguiu-me, i tu sempre hi ha estat. Has estat en els bons moments i en els dolents"

Xavi Hernández

"Et parlo jo però ho faig en nom de tots els companys. Veiem aquest moment tan lluny quan vam arribar fa 15 anys, el temps passa per a tots. És llei de vida. La paraula que més s'ha repetit és Gràcies. Gràcies per la teva valentia, sacrifici, generositat... Mai oblidaré quan va acabar el partit de la final de Wembley, que et vaig dir has d'aixecar la Copa, i em vas dir, "No, aquesta l'ha d'aixecar l'Abidal", llavors vaig pensar, això és un gran capità".

"Ho dic publicament, m'agradaria compartir amb tú algun projecte vinculat al club de la nostra vida"

"El Barça et necessita Faquir". Aquí podeu veure el vídeo que n'ha fet Esport 3.

COMENTARIS