Analytics

Arturo Vidal, el millor en passades de mèrit

Arturo Vidal, el millor en passades de mèrit
Arturo Vidal, el millor en passades de mèrit
L’arribada d’Arturo Vidal al Barça va suposar un cert recel entre alguns aficionats del barça perquè dubtaven de la capacitat del xilè per...
Arturo Vidal

L’arribada d’Arturo Vidal al Barça va suposar un cert recel entre alguns aficionats del barça perquè dubtaven de la capacitat del xilè per adaptar-se a l’estil de joc del conjunt d’Ernesto Valverde. 

Però el migcampista s’ha reivindicat com un futbolista vàlid en la competició i l’associació: el xilè simplifica el seu futbol i facilita que la pilota passa ràpidament entre company i company. No es complica. 

Les dades del Laboratori de LaTdT assenyalen el tarannà de Vidal, que juga sovint a un o dos tocs, més ràpid que futbolistes tècnicament més ben dotats, com per exemple Arthur.    

Però si hi ha un aspecte on Vidal és especialment precís és en el del balanç de les passades de risc. El migcampista és l’únic futbolista de la plantilla que suma més passades de mèrit ben fet, que mal fetes. N’ha fet 27 bé, i 20 malament, pel que té un còmput global de +7. 

Altres futbolistes de caràcter més ofensiu com Coutinho (0), Messi (1-5) o Arthur (-3) no presenten uns registres tan favorables. 

COMENTARIS