Notícies

Arturo Vidal, el rei de les lligues

Arturo Vidal, el rei de les lligues
Arturo Vidal, el rei de les lligues
Arturo Vidal ha demostrat aquesta temporada el seu caràcter competitiu i s'ha pogut fer un lloc en les alineacions de Valverde. Després d'un període...
Arturo Vidal

Arturo Vidal ha demostrat aquesta temporada el seu caràcter competitiu i s'ha pogut fer un lloc en les alineacions de Valverde. Després d'un període d'adaptació, el xilè ha acabat convencent el cos tècnic i s'ha convertit en una peça important per determinats moments del partit on sigui necessària la seva entrega i sacrifici a la gespa.

El migcampista, a més, té una dilatada experiència que ajuda l'equip i així ho demostra el seu espectacular palmarès. Arturo Vidal ha guanyat les 7 últimes lligues que ha disputat i aquest dissabte pot aixecar la 8a amb el Barça. Del 2012 al 2015 en va guanyar 4 amb la Juve i els últims 3 anys les va aconseguir amb el Bayern de Munic, sempre tenint un paper protagonista.

Ara pot arribar a la 8a seguida i l'11a del seu palmarès total, ja que cal sumar-hi les 3 que va aconseguir amb el Colo Colo a Xile. Tot i això, el trofeu que ha vingut a buscar Arturo Vidal a Barcelona és el de la Champions, que encara no l'ha pogut guanyar mai i desitja poder-la aconseguir aquesta temporada.

COMENTARIS