Buzz

Arturo Vidal esborra un nou missatge incendiari a Instagram

Arturo Vidal esborra un nou missatge incendiari a Instagram
Arturo Vidal esborra un nou missatge incendiari a Instagram
Arturo Vidal no està vivint la situació que s'esperava quan va fitxar per al Barça. El xilè només ha disputat 2 partits d'11 possibles com a titular...
Arturo Vidal

Arturo Vidal no està vivint la situació que s'esperava quan va fitxar per al Barça. El xilè només ha disputat 2 partits d'11 possibles com a titular i aquesta setmana ha vist com Arthur passava davant d'ell a les alineacions en els partits importants contra el Tottenham i el València.

Després del xoc de Wembley, Vidal ja va publicar un missatge a Instagram mostrant el seu enuig per la suplència. Ara, veient que no va disputar ni un minut a Mestalla, el futbolista s'ha tornat a pronunciar a les xarxes socials amb un missatge contundent on deia: “Con los judas no se pelea, ellos se ahorcan solos!!!", acompanyat d'uns punys i uns símbols del rei, el sobrenom del propi jugador. Aquesta vegada, però, el migcampista ha esborrat el missatge uns minuts després conscient que potser s'havia passat de la ratlla.

El futbolista ja viatja cap a la concentració de Xile on espera recuperar sensacions i oblidar els darrers mals moments que ha viscut amb el Barça. La Roja s'enfrontarà contra Perú i Mèxic a l'altra banda de l'oceà atlàntic.

COMENTARIS