Seleccions

Arturo Vidal juga els 90 minuts però Xile s'estavella (2-3)

Arturo Vidal juga els 90 minuts però Xile s'estavella (2-3)
Arturo Vidal juga els 90 minuts però Xile s'estavella (2-3)
La selecció xilena d'Arturo Vidal no va tenir una gran nit contra Costa Rica. El combinat que entrena Reinaldo Rueda perdia 0 a 3 a la segona meitat i...

La selecció xilena d'Arturo Vidal no va tenir una gran nit contra Costa Rica. El combinat que entrena Reinaldo Rueda perdia 0 a 3 a la segona meitat i encara que va maquillar el resultat amb dos gols de Vegas i Alexis Sánchez, les conclusions són molt negatives.

Costa Rica feia nou partits que no guanyava i va trobar moltes facilitats en la defensa xilena per revertir aquesta tendència. Arturo Vidal va jugar els 90 minuts, com Alexis, els líders de Xile, però sense l'encert que els caracteritza quan juguen amb el seu país.

Les crítiques a Xile són ferotges cap als jugadors i sobretot contra Reinaldo Rueda. "La Roja de Rueda fa pena a Rancagua", titula el diari xilè 'La Tercera'. El diari 'El Mercurio' informa també que la situació de Rueda no està clara i que podria deixar el càrrec quan hi hagi eleccions a l'ANFP i canviïn els dirigents.

 

 

COMENTARIS