Lliga

Asier Garitano entrenarà la Real

El tècnic deixa el Leganés i pren el relleu d'Imanol Alguacil

Asier Garitano entrenarà la Real
Asier Garitano entrenarà la Real

El tècnic deixa el Leganés i pren el relleu d'Imanol Alguacil

Asier Garitano

Tot i el bon final de lliga que ha assolit Imanol Alguacil a la banqueta de la R. Societat (on va substituir Eusebio Sacristán a mitja temporada), el tècnic basc no continuarà com entrenador txuri urdin. Aquest dijous, l'entitat donostiarra ha anunciat el nom del seu nou tècnic: Asier Garitano.

El tècnic guipuscoà deixa el Leganés (equip que va pujar de 2a B a 1a divisió) i aterra a la R. Societat, on s'ha mostrat molt ambiciós de cara a les possibilitats que té: "A Leganés ho tenia tot, però no em valia només estar amb els millors, vull competir amb els millors i en un equip com la Real crec que podrem estar a prop d'aquesta gent. Amb aquesta ambició vinc i veurem fins on som capaços d'arribar".

Garitano, que es confessa seguidor de la Real, afirma que ha complert un somni: "És un tema buscat i esperat. Des que vaig començar a entrenar, he anat passant etapes, moments, però tenia al cap que aquesta situació es podia donar i, com que no crec en casualitats, s'ha donat. Estic molt content i il·lusionat".

COMENTARIS