Opinió

El dia de CR14,7

El dia de CR14,7
El dia de CR14,7
Avui dilluns 31 de juliol és el dia de Cristiano. No es juga ni la Champions ni la pilota d'Or. Avui es juga molt més als jutjats de Pozuelo de Alarcón....
estampeta DS

Avui dilluns 31 de juliol és el dia de Cristiano. No es juga ni la Champions ni la pilota d'Or. Avui es juga molt més als jutjats de Pozuelo de Alarcón. Ha de defensar-se de les acusacions que l'assenyalen com un defraudador. Serà un bon moment per recuperar el manual de "doble rasero capitalino". Serà el moment de comprovar com es tracta mediàticament la notícia de Cristiano i com es va tractar la de Messi.

Després del ridícul mundial del 7 blanc, acusant al Madrid dels seus problemes amb hisenda amenaçant fins i tot de marxar (no ha arribat ni una oferta per ell al club), ara toca declarar davant el jutge. Espero que Cristiano tingui el mateix tractament mediàtic que Messi, perquè tots som iguals davant la justícia, no? El “doble rasero capitalino” de manual mediàtic en temes judicials torna a estar de moda.

Florentino té ganes de galàctic 

Després de la derrota davant el Barcelona (una més), el Madrid continua la seva gira nord-americana esperant el galàctic de torn que vingui a reforçar l' equipo de Zidane. És un fet que a Madrid s’estan fent molt bé les coses. Es fitxa amb una idea, es treballa amb molt temps de planificació, compren jugadors a dos o tres anys vista: Vallejo, Asensio, Ceballos... però ara Florentino té ganes de galàctic. El President es vol donar una alegria i vol vestir de blanc a Mbappé, jugador de moda al futbol europeu. No serà fàcil, perquè estem parlant de 180 milions de euros més el salari del jugador. 

Necessita el Madrid a Mbappé? Home, és un gran jugador, però és un jugador essencial de cara a la pròxima temporada? Té manca de gol l'equip de Zizou? No, amb la BBC tens garantits 50 gols per temporada. Aleshores, per què volen fitxar el davanter del Mònaco sí o sí? Per dos motius fonamentals: perquè evites que Mbappé fitxi per un rival directe, tipus PSG o City, i per demostrar el potencial econòmic del Madrid. Demostrar qui "la té més llarga". Donar un cop de puny sobre la taula, demostrant que poden competir amb els petrodòlars. Tot això fa que Florentino treballi en el tema. L'ideal pel Madrid és que Mbappé es quedi una temporada mes al Principat, però si el jugador no contempla aquesta possibilitat i demana sortir, el Madrid estarà a la "pole" per fitxar-lo. 

COMENTARIS